Mirovanje znači da sam otvorila bolovanje - otišla sam još jedan dan na posao da pozavršavam neke stvari i da se osobno javim šefici - na kraju se nisam ni vratila na posao. Ne zbog hematoma, jer se on povukao nakon mjesec dana, kasnije su uslijedili drugi problemčići (kontrakcije, prerano otvaranje i sl.).
Kad je bilo to s hematomom dokrorica je rekla mirovanje, što više odmaranje, nikakvi teški fizički poslovi - što ja sebi interpretirala da smijem npr. ručak skuhat ali da ne smijem baš trčat ili teglit punu korpu robe sušit. Ja sam ustvari razvila teoriju da mi se taj hematom stvorio zbog stresa na poslu. Na poslu sam cijelo vrijeme bila u grču jer kao trudna sam pa se ne smijem nervirat a ustvari bih iz kože iskočila...
Ne znam kako je tebi na poslu, ali mislim da stres uvelike utječe na ishod ovakvih boljki.

Inače hematom je bio relativno velik za tih mojih 13 tjedana trudnoće - 35X8 mm. Užasno sam se bojala činjenice da se nalazi na posteljici, ali na kraju je sve super ispalo. E da, također, otkriven je na redovnom pregledu, nisam imala nikakvih simptoma tipa krvarenje ili bol.
Nadam se da će se i tebi ubrzo povući, samo miruj