-
možete li mi pomoći
Vjerovatno ste već pročitale da sam rodila pod teškom preklamsijom. Tlak još uvijke reguliram lijekovima. Trenutno sam na terapiji:
NORVASC 10MG I NORMIDOL 25MG. Pedijatrice u splitskom rodilištu kažu da ne mogu dojiti svoje bebice dok sam na bilo kakvim lijekovima. Kako sada stvari stoje dugo ću biti na lijekovima. Zna li netko od savjetnica šta da radim. Ima li šanse da dojim s ovim lijekovima. Mogla bih se izdajati, dojke su me tek sad počele boliti i mislim da imam mlijeka jer se dosad od šoka valjda nije puno ni pojavljivalo. Čula sam da su neke cure dojile i pod nekim lijekovima.
Ima li šanse za nas?
-
koliko dugo ih trebaš piti?
najbolje ti je nazvati Farmokologiju na rebru i pitati u vezi podobnosti lijekova
-
garfy, ja sam ti vec napisala da sam i ja pila ljekove za tlak i normalno dojila.
ne sjecam se vise koje su tablete bile u pitanju, ali ako zelis, provjerit cu.
jedino, moj tlak se smirio kroz nekih 10-ak dana. prati svoje stanje da ne bi tablete pila bez razloga.
-
uff, evo sad gledam i dodje mi da upucam odjelnog doktora na sv.duhu.
ovako, pise da sam pila ebrantil sto je tocno i cordipin sto nije tocno jer sam ga odbila piti.
ja sam svaki dan pila shaku tableta u razlicitim bojama, a po otpusnom pismu ispada da sam pila samo ebrantil.
davali su mi i apaurine i normabele. pila sam ih prva dva dana, a zatim sam ih skupljala u ladici.
zao mi je sto ti ne mogu pomoci, ali tek sam sad skuzila kako su slampavi prilikom pisanja otpusnih pisama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma