Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Krvarenje tijekom stimulacije

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Krvarenje tijekom stimulacije

U dugom sam protokolu. Nakon mjesec dana AB pilula krenula sam s decapeptylom, a od 3. dana menstruacije dobivam i 2 ampule gonala. Menstruacija nije bila obilna, prestala je 4 dan, ali se potom pojavljuje nekakav spotting, satara krv, mrljanje. Danas, 7. dan od početka stimulacije gonalom, primjećujem kapljice svježe krvi, kao početak menstruacije i totalno sam :shock: ... Drugi UZV je zakazan za utorak, sad mi se čini da me od toga dijeli cijela vječnost. Bojim se da je u najmanju ruku estradiol nizak, da je endometrij tanak i da ću morati odustati od postupka.
    Pretraživala sam ali nisam našla ništa o ovakvom problemu...

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Osobno nemam iskustva ali možda bi bilo dobro da ako možeš fino sutra izvadiš estradiol da vidiš šta se događa.:/
    Iako ako su samo kapljice ne zvuči mi zabrinjavajuće.
    Držim fige da je to bilo samo par kapi i da neće biti više krvi.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ni ja nemam iskustva, nadam se da neće biti više krvi
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Fritulice,mislim da nema mjesta panici,tako je i meni bilo i ja zvala dr.a on je rekao da je to od razine hormona,neka ništa ne brinem da se to zna događat,tako mi je bilo par dana,a onda je prestalo,a nakon punkcije 10 lijepih folikula....be happy!!!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma, fritulice, i ja mislim da nema to mrljanje nekog većeg značaja. Ništ' ti ne brini, samo naprijed s tim protokolom, sve će biti kako treba. Hajde, hajde, ja tako ponekad imam kod menge. Ono, ona kao završila, kad nakon dan i dva - tek toliko da me podsjeti da je bila... al da nije još do kraja završila.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pogledaj idući put endo na UZV, ja sam isto bila vadila onako "iz dodatnog zalaganja" estradiol za Maribor, meni se dr. Vlaisavljević šalio a da što da s tim radimo, da zaigramo loto na te brojeve, tj. nije baš gledao taj nalaz, ali možda tebi bude gledao, ne znam. Inače nemaš spotting? Sretno i obavezno im prijavi to na UZV-u!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Antibebi su ti isto stanjile endometrij - to je njihov standardni efekt, tako da je najvjerjoatnije neka popratna pojava antibebi. Ne vjerujem da je išta dramatično da bi dovelo do prekida postupka, ali prijavi drugi put i pitaj koliki ti je endo - možda ti daju neku terapiju već sad za debljaje, ako treba.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala vam drage moje!

Krvarenje se nije povećalo, ali nije ni prestalo. Opet su tu one dvije kapljice koje mi ne daju mira...
    Razmišljam i o vađenju estradiola ujutro, ali ne znam kad će stići rezultati, a već prekosutra sam u MB-u...

Fritulice,mislim da nema mjesta panici,tako je i meni bilo i ja zvala dr.a on je rekao da je to od razine hormona,neka ništa ne brinem da se to zna događat,tako mi je bilo par dana,a onda je prestalo,a nakon punkcije 10 lijepih folikula....be happy!!!
    Ovo objašnjenje jako ohrabrujuće djeluje na mene, tia_16 .

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ina33, već sam na 1. UZV pitala za endometrij, dr. je rekao da je dobar.
    Spotting inače imam, ali ovaj put je M prestala, dva dana ništa, pa se pojavilo to mrljanje, pa danas prava crvena krv, doduše u kapljicama, ali dovoljno da se uspaničim...
    Možda ipak odem privatno sutra na vađenje estradiola, zamolit ću ih za hitnost...
    Naravno da ću im to prijaviti na UZV, ma namjeravam ih već sutra nazvati i pitati...
    Hvala!

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam imala taj spotting i sve je bilo ok....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, vjerojatno je to OK, ako i inače imaš spotting.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i?

jesi ih pitala?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •