Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456
Pokazuje rezultate 251 do 257 od 257

Tema: Nesavršena mama

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    da. dođi na podforum nošenje djece, tamo ćeš naći sve što te zanima.
    Može!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    problem je što se u glavama ljudi koji možda rjeđe posjećuju forum ili ga površnije čitaju svi ovi faktori akumuliraju u jednog fiktivnog nazovi superroditelja i onda ga se drže (svejedno da li im se sviđa ili ne sviđa)
    Joj, tocno ovo sam htjela napisati. Zato i jest problem navesti bar jedan primjer tog superroditelja, on ne postoji. To je u glavama ljudi koji ne poznaju forum/ase dovoljno (ili ga/ih ne zele upoznati) onaj famozni pojam 'rode' - onako kako je oni sebi predstavljaju.

I da, 'samo rijetki ce me razumjeti' - i meni je nekorektno - odmah u startu negativno okarakterizira sve koji se ne slazu. Jer znate, mi nismo razumjeli, u tome je stvar.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

predrasude

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa
    I da, 'samo rijetki ce me razumjeti' - i meni je nekorektno - odmah u startu negativno okarakterizira sve koji se ne slazu. Jer znate, mi nismo razumjeli, u tome je stvar.
    Zato sam i napisala da se dt htjela napraviti važna - kao, ona pliva protiv struje, a svejedno je dobra mama. Stvarno kao da smo mi tu neka sekta i svi mantramo isto, a ne roditelji koji razmjenjuju (i to različita) iskustva.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ovo sa sektom si dobro rekla, čula sam više njih da im "te Rode liče na neku sektu". Ne znam od kuda to, da li iz povremenog čitanja foruma ili na temelju rada udruge?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

double trouble, ti si moj idol!! sviđa mi se tvoj stil, općenito.....ništa ne mudruješ i tu vidim da nemaš nikakvih kompleksa već da si sigurna u ono što radiš, kada radiš, zato

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Za sebe sam ja bila dobra majka i supruga kada bih stigla sve obaviti oko bebe, muža, sebe i kućanskih poslova, mislila sam da je bitno da se ja osjećam dobro, korisno i ispunjeno, pa će to osjetiti moje dijete i muž.
    Bilo mi je bitno da ja mislim da sam dobra majka, supruga...ali šta na bi trbalo pitati ponekad druge kakav si, i što žele od tebe ako već njima želiš "udovoljiti"?!

Ali puno puta sam se prevarila, i vidjela da sam za MM bolja supruga kada pola toga ili ništa od toga ne obavim, i odmornija sam i manje prigovaram, samo moj je problem kada ništa ne stignem obaviti živčana sam, jer volim organizaciju, red i kontrolu, a isto sam tako živčana kada se pretrgam od posla, pa sam umorna, a nikom to nije bitno, osim meni.

Na kraju sam shvatila da možda dobra majka i supruga ne uključuje baš uvijek i isključivo da se ja osjećam korisno, da ja osjećam i mislim da sam dobra majka i supruga, već da to misle MM i moje dijete, valjda oni najbolje znaju kada sam im ja "dobra", kad njima odgovara kako se ja ponašam, pa makar moje mišljenje o tome bilo da možda nešto krivo radim, ali eto čuda njima to baš tako odgovara i to ih čini sretnima.

Kada vidim da su moja djevočica i MM sretni, nasmijani, zadovoljni, kada mi se beba smije od uha do uha, ne svađam se s MM.....vjerujte mi onda je to meni potvrda da sam dobra majka i supruga, osjetim se tada ispunjeno, sretno i zadovoljno-za mene to znači biti "super, savršena mama. :D kada se ja i svi oko mene osjećaju dobro- bez obzira na nke "pisana" pravila stručnjaka o odgoju, braku...bla,bla....

Djetetov osmjeh je najbitniji- ako je on konstantno na djetetovu licu-sigurno radite sve kako treba-on je prolazna ocjena :D

Stranica 6 od 6 PrviPrvi ... 456

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •