Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Voće Kaki

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja bih dala djetetu svakako, to je voće koje je zrelo kada svježeg voća ima malo, i može se lako dobiti neprskano i domaće - ovdje kod mene ljudi koji ih imaju uglavnom mole sve koji imaju volju da dođu, poberu koliko mogu i riješe ih te muke
    Znam da ima raznih recepata za kolače od kakija ali nisam probala raditi, ja ih potrošim sirove. Mislim da neki rade i marmeladu - to jedino ima smisla da se duže konzerviraju, jer su ionako u obliku marmelade

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih dala djetetu svakako, to je voće koje je zrelo kada svježeg voća ima malo, i može se lako dobiti neprskano i domaće - ovdje kod mene ljudi koji ih imaju uglavnom mole sve koji imaju volju da dođu, poberu koliko mogu i riješe ih te muke
    Znam da ima raznih recepata za kolače od kakija ali nisam probala raditi, ja ih potrošim sirove. Mislim da neki rade i marmeladu - to jedino ima smisla da se duže konzerviraju, jer su ionako u obliku marmelade
    Evo baš slušam ljude koji mi pričaju da su radili marmeladu od kakija ali bude trpka premda su kakiji bili zreli. Jestiva je ali nije baš fina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •