toncica2705 prvotno napisa
Podizem temu i molim nekog da mi se javi tko je sve ovo prosao: kad je proslo i jel proslo samo od sebe ili je potrebna intervencija? Naime, meni je krenilo 3mj nakon poroda kad je beba pocela spavati noc u komadu, dakle nije bilo nocnog dojenja..drzalo me tri dana, lupanje srca, adrenalin uz to i napad panike...napravljena krvna slika i hormoni stitnjace sve je bilo u redu. Ponovilo se nakon misec dana, trajalo 4dana ja sam to pripisala hormonima, uspostavi ciklusa bila puno mirnija pa je proslo bez napada panike...medjutim evo vec dva tjedna mene drzi nesanica da je i tijelo pocelo osjecat posljedice (zna mi se malo zamantati i ko da cu izgubit ravnotezu).dr mi je propisala tablete za opustanje(slicno normabelu) i to pola doze eto kao placebo ucinak ka zaspat cu..je mos mislit djavli nedaju...u sub.iden kod ginekologa na pregled jer je bio carski rez i osjecam kao da cu dobiti mjesecnicu al nema je cisto da vidi sto se dogadj doli...inace imam potporu obitelji, nisam depresivna ili sl.osim sto mi se place JER ZELIM SPAVATI... Please zene koje ste to prosle znatevo cemu govorim jer mi je dosta pitanja kako nemozes spavati ili nisi ti ocito umorna!!!!