drage moje je se javljam samo kad mi treba neka pomoć i savjet. Moja djevojčica ima 3 godine i mjesec dana, unazad mjesec dana možda malo manje budi mi se noću obavezno jednom i to čini svaki drugi dan ponekad i dan za danom. Budi se ili ljuta ili se probudi uz histeričan plač i vrisku i to traje po dobrih 15 minuta do pola sata. Ne dopušta mi da je diram ni mazim ništa. Uz to lupa nogama i baca se. Moje riječi kao da ne dopiru do nje. Ponekad je bilo situacija da se u tome svemu popiški, ponekad pusti malo pa onda kaže da mora na WC ponekad popije vode i nema šanse da joj tata nešto doda ili kaže jer počinje još više vrištiti. Posluša samo mene, a nakon te histerije normalno razgovara i legne kao da ništa nije bilo. Zagrlimo se i ona ponovno zaspi i do jutra nema problema više. Spava sa nama u krevetu i stalno smo joj blizu. Vjerujte mi da je mene već strah odlaska u krevet jer ne znam što mi nosi noć. Bilo je trenutaka kad sam je lupila po guzi usred tog svega i onda me pogledala kao da ne razumije zašto sam je lupila. Imam osjećaj da ona za sve to vrijeme zapravo spava. Ali zašto mi ne dozvoljava da je pomazim?? Pridodavala sam to razmaženosti ali ne znam više...Danju je sasvim normalna nema plača, ponekad ako je umorna malo pohisterizira ali sve to brzo riješimo...izuzetno je pametna curica i zato mi nije jasno kako noću ne prihvaća kad joj pričam i kad je smirujem... Molim pomoć i savjet ima li netko sličnih iskustava....??!!