-
-
podpitanje-koliko brzo od zaceca se mogu uopce ocekivati mucnine?u prvoj trudnoci ih nisam imala,znam da je to individualno i da nema pravila,ali kad su vama pocele?
-
Meni je moja ginekologica rekla da sve do 5.tjedna trudnoće a oni 1.dan trudnoće računaju prvi dan menege, nema opasnosti za plod.
Mučnine su meni krenile negdje 8.tjedan.
-
OK-mislila sam mozda da je jajna stanica ostecena od svega toga,ali to ,nadam se,nije bas toliko osjetljivo :?
-
Mislim da se ne bi trebala brinuti.
JS je nastala iz folikula koji se stvarao 10ak dana nakon navedenog zračenja.
Osim toga, pretpostavljem da te nisu snimali bez zaštitne olovne pregače.
-
ureter bez pregace,pluca sa :/
-
i ja mislim da se ne trebaš brinuti. Negdje sam jednom pročitala da štetni faktori na početku trudnoće djeluju na principu sve ili ništa... dakle ili plodu neće biti ništa, ili se trudnoća neće održati.
Inače, moja mama je slikala pluća, a već je bila trudna sa mnom (nije to znala) i cijelu trudnoću se brinula da li je to utjecalo na mene, a nije mogla to nikako znati jer nije bilo ultrazvuka, kad ono beba savršena :D (no dobro, možda malo preživčana od te silne majčine brige)
-
tako sam i ja mislila da nije oštećeno, ali ginekolog mi je 2x potvrdio do 5tj. nema frke.
-
Imala sam 22 (ili 24, ne sjećam se točno) CT snimke abdomena, od kojih je 10 bilo direktno kroz maternicu. Nakon konzultacija 20-ak liječnika, rađene procjene zračenja i poprilične frke koja se oko toga digla, rekli su mi ovako: ukoliko ste ozračeni prije nego što se embrij implantirao sve bi trebalo biti ok (naravno, nitko ne daje 100% garanciju). Kod mene je implantacija za vrijeme snimanja već bila, a i sama količina zračenja jako visoka pa nije dobro završilo, ali ti nemaš razloga za brigu
-
-
Nemaš brige kad nisi ni trudna bila.
I ja sam se slikala mjesec u kojem sam ostala trudna. A radili smo već na bebi. Jedino se ne bih slikala prije očekivane menge a poslije nje- nema frke.
Moja šogorica bila na slikanju a nije znala da je trudna-mali godinu dana ima-sve 5.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma