Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Što kupiti 3-godišnjakinji za rođendan?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Što kupiti 3-godišnjakinji za rođendan?

Mama sam dečku i većina naših prijatelja ima mušku djecu ili curice ali dosta mlađe ili starije a sad idemo na rodjendan jedne 3-godišnjakinje i doista mi ne pada na pamet što da joj kupim a da će je veselit.

Čime se najradije igraju vaše djevojčice te dobi? (znam da svako dijete ima svoje favorite ali mozete dat neki savjet

Mi tu curicu poznamo iz kvarta i dobri smo si iz parkića, ali po vani, tj. .u parku se svi igraju sa istim stvarima (kantice, lopatice,...) pa nisam upoznata sa njenim omiljenim igračkama i zanimacijama kod kuće.
    Hvala!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajoj koliko toga ima .. LEGO je trenutačno najveći favorit, ali onda slijede sve vrste bojica/tempera/vodenih boja, piši-briši ploča, Play Doh plastelin, suđe, životinje, slikovnice, sve moguće vrste malih figurica itd itd.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja cura (3.5) voli plastelin. Super su ti i one dječije kuhinje, veće, manje, ovisno u budžetu. Vidjela sam u TL ima i košara s namirnicama, povrće, voće itd, oko 60 kuna.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Neku kreativnu igru, imao o tome negdje topic. Ili mozda kakva drvena igracka iz Habe.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam sestričini za 3. rođendan kupila PlayDoh plastelin-bila je oduševljena. A nedavno smo isto neko pakovanje plastelina odneli prijateljima čiji klinci su 3 i 6 godina - oboje su se lepo igrali. Mislim da sa tim nema greške.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •