Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pelena po noći?

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Pelena po noći?

N. nema više pelenu po danu, a kada joj stavim pelenu po noći ili popodne jako se buni na nju, kaže da ju žulja. Ako ju ostavim bez pelene, do jutra će biti sva mokra. Ima li tko prijedlog kakav?

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nemam ti pojma, i mi već par mjeseci mučimo muku s noćnim pelenama. Prestala sam joj ih stavljati prije mora i mjesec dana bilo sve super, ali onda je počela opet piškiti noću, a ne probudi se čak ni kad je mokra, pa je tako jadna mokra sve dok ja ne skužim (nekad i do jutra). Zato sam joj ponovo počela stavljati. I ona se buni, veli da nije mala beba i neće pelenu, ali ipak pristane da joj stavim. I tak je 5-6 dana pelena suha, i onda joj 7. dan ne stavim, i tu se noć popiški. I tak uvijek. Ne znam kak to može biti.

Jučer navečer se nacejala s vodom, popila je cijelu malu flašicu Jane, i pelena bila suha. A čim nema pelenu, ak i ne pije navečer, pred jutro se popiški.

Kako dalje? Kad će skužiti i počet se buditi?

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj modesty71 prvotno napisa
    I tak je 5-6 dana pelena suha, i onda joj 7. dan ne stavim, i tu se noć popiški. I tak uvijek. Ne znam kak to može biti.

Jučer navečer se nacejala s vodom, popila je cijelu malu flašicu Jane, i pelena bila suha. A čim nema pelenu, ak i ne pije navečer, pred jutro se popiški.

Mozda joj je hladno bez pelene.

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ariens, to i meni pada na pamet. Noću se budim par puta da provjerim je li pokrivena. Ali kad će ona početi kužiti bar da je mokra, ako ne već da se probudi prije nego se popiški? Sad će napuniti 3 godine. Moram naglasiti da JAKO ČVRSTO spava, zato se i ne može probuditi.

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja ne znam kako to ide sa starijom djecom (vidi potpis) i nocnim piskenjem. Na bezpelenaskom topicu je marta napisala da joj bebica cesce piski po noci ako nema carapice. Kod nas je slicno tome pa sam pomislila da joj je mozda hladno bez pelene ako ne piski u pelenu vec tek onda kad joj skines.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni tvrde da će se to nočno srediti samo od sebe. Nekako je i bilo krenulo ka sređivanju, ali je onda krenula sa traženjem soka-vode da bi malo odgodila spavanje (znala je popiti i po 3 čaše). To onda nema šanse da izdrži do jutra. Popodnevno spavanje je suha. Sad se zna desiti da traži čašu soka nakon koje zaspi, pa se bojim da je otišlo u predspavačku naviku (naročiti što je sok). Ne znam. Ne mislim da još trebam išta raditi po tom pitanju.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sinoc zaboravila staviti V nocnu.....Jadnicak me zvao, a dok sam ja dosla, vec se upiskio....Kad malo otopli skidacemo je...sad mi je zao da bude mokar i minutu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •