Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Zdravstveno osiguranje?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Zdravstveno osiguranje?

Radi se o sljedećem: prijavljena sam na Zavodu za zapošljavanje, i ovaj mjesec mi istječe porodiljna naknada, no imam priliku ostati još 6 mjeseci s Lukom kod kuće. Službenica u Zavodu mi je rekla da ako ne budem išla raditi da se moram odjaviti kod njih a kad budem htjela ići raditi opet se prijavim i još mi je rekla da zašto poistovjećujem njih sa zdravstvanim osiguranjem, da ja nemam preko njih to osiguranje. Zanima me preko koga onda imam zdravstveno osiguranje kao nezaposlena osoba, i preko koga bi bila osigurana kad ću se morati odjaviti? Hvala!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

nakon odjave u roku 30 dana trebaš se prijaviti na HZZO i imaš zdravstveno.Tako sam ja prije mjesec dana

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Po zakonu neznam točno od kada (NN) ali svaki državljanin RH ima pravo na zdravstveno osiguranje bio on/ona zaposlen ili ne i zbog toga su ti rekli na Zavodu za zapošljavanje da sama središ zdravstveno. Znači da bi imala zdravstveno nije uvjet da budeš prijavljena na burzu. Sama se prijaviš u svoj područni ured HZZO-a kao nezaposlena,a kad se opet zaposliš to firma radi za tebe.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

puno vam hvala!!!

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da to dvoje je nekada čini mi se bilo povezano, a sad si na teret, čini mi se ministarstva financija... oni su ti osiguranici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •