-
Meni se u trudnoći prije ove u 6. tjednu vidjela samo prazna gastacijska vrećica. Ta trudnoća nije imala šanse, ali ako ima ploda to još ništa ne mora značiti. Forum je prepun slučajeva kad su dr. rekli da "niš od trudnoće", pa je srčeko prokucalo na slijedećem pregledu.
Želim ti puno sreće!
-
cure molim vas za odgovor prije 16 dana imala sam spontani u 8 nedelji trudnoce i radjena mi je kiretaza.svo ovo vrijeme nakon zahvata imam blago krvarenje sto pocinje da me zabrinjava da li je to u redu iako sam nakon kiretaze dva puta bila kod dr.na pregledu i radili su mi uzv gdje je maternica potpuno cista trazili da ponovim beta nalaz,odradim i to beta negativna iznosi 5,3.po njihovom kako oni kazu da je to u redu i da je potrebno neko vrijeme da se sve vrati u normalu.da li se nekom desila slicna situacija?
-
-
hvala ti i ja se nadam da cu uskoro u nove pobjede,jeste da je ovaj gubitak strasan pogotovo sto mm i ja smo cekali na ovu bebicu 7 godina i koja je zaceta pomocu inseminacije ali sta da se radi kad je tako bilo sudjeno.
-
Čitam ove vaše postove i teško mi je jer sam i sama prošla slične situacije. Nakon pobačaj s kiretacijom ( a imala sam tri) svaki puta sam po malo krvarila oko dva tjedna. Treba mirovati i priroda će učiniti svoje. Dobivala sam i lijek za stezanje maternice. Ne znam da li se tako nešto i sada daje, jer je moj zadnji pobačaj bio prije16 godina.
-
meni su dali antibiotik i kapi za stezanje maternice koje sam ja popila
-
Onda je to to.Treba samo malo strpljenja i jaka psiha. Ja sam svašta prošla, a sada imam dvoje djece. Neki sam dan bila sa sinom kod liječnika i on me u čudu pogledao kad je postavio rutinsko pitanje iz koje trudnoće po redu je dijete , a ja ko iz topa ispalim: Iz pete.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma