Drage moje!
Doktor kaže da sam trudna,a mene je još strah vjerovat.Beta 184!
Drage moje!
Doktor kaže da sam trudna,a mene je još strah vjerovat.Beta 184!
SKANDY!!!!! :D :D :D :D
Čestitam!!!!samo zdravo i školski dalje!!!!Jesi li
se ti ono žalila da nemaš nikakvih simptoma?Evo ti sada!!!!
Ha Ha..... tu se skriva ova beta!!! :D :D :D Čestitam.
tia_16 prvotno napisa
![]()
Skandy nije imala simptoma, rekla nam je apsolutno ništa i bila je plačljiva. Eto, to je bio njezin simptom! :D :D
SKANDI, JUPIIIIII :D :D :D kako divno, ovo mi je uljepsalo dan.
jesi ti govorila da nemas simptoma?
daj nam napisi jos stogod.
cestitam od![]()
Skandy čestitam!
Skandy, jupi :D !!! Ja sam isto bila bez simptoma - jedini možda povećano slinjenje, ali ko bi to primijetio.
Hvala vam na čestitkama i šta me nasmijavate sa mojim simptomima.Imam i jedno pitanje.Zbunjuje me to šta doktor nije rekao da dođem ponovo vadit betu da vidimo dali pravilno raste.Kada sam mu rekla da to još nije gotovo i da još moramo pratit betu,rekao je ne treba.To je to.Trudnoća.Kako kada je nekima od vas beta znala past?(transfer je bio 27.10)Dva puta mi je rekao kada da dođem na ultrazvuk,ali ja to nisam ništa zapamtila.Zaboravila sam ga pitati i dali smijem ići na punkciju fibroadenoma.A šta sam šašava.
Čestitke od!
Koliko vidim sve bez simptoma završe trudne. :D
Znači ne smijemo vibrati za simptome.
Sjedim ovdje za kompjuterom,čitam vaše čestitke a svaka počinje sa skandy!Osječam se kao da sanjam i da ću se probudit.Trepnem i shvatim pa budna sam.Istina je! :D
Čestitam:D
![]()
:D :D :D
:D
:D
Skandy čestitam :D :D :D
Ti si Riječanka zar ne? Uspjeh iz Rijeke posebno me veseli jer sam i ja trenutno tamo u postupku.
Ajme, Skandy, odti čestitam.
ČESTITAM![]()
![]()
:D![]()
čestiam od![]()
i znam kako se osijećas
Da zubica.Iz Rijeke sam.Evo da te još malo razveselim reči ću ti da su dvije cure koje su bile u 10 mj. u postupku samnom dobile lijepu betu.Namjerno ne pišem da smo uspjele,jer mislim da se još svašta može dogodit.Nedaj Bože.Uskoro ćemo i tebi čestitat!Cure,divne ste.zubica prvotno napisa
:D Čestitam!
čestitam :D
Čestitam!!!!!!!!
![]()
čestitam :D :D :D
Ej da ti i ja tu čestitam i kažem da mi je jako drago radi tebe. Toliko straha...![]()
:D :D :D
Čestitam :D
Čestitam :D
Skandy, yes, ma bravo curo :D :D :D