da li iskljucivo dojite? znaci (osim onog jednog caja od komorace) ne dobiva nista osim tvog mlijeka, ni vodu, ni caja...?
koliko cesto doji? koliko ima podoja u 24h?
kako cesto mijenjate strane?
da li se dogodio neki stres u vasem zivotu zadnjih dana? da li si zbog neceg posebno nervozna, umorna, napeta?
u kojoj pozi dojite?
kakav je polozaj? prihvaca li pravilno dojku?
znas li sta je refleks otpustanja mlijeka, let down? znas li da li dolazi do njega? da li vidis kada beba guta? da li vidis da ima ritmickie pokretie vilice i da joj se micu misici oko sljepocnice i uha?
jesi li probala opustit se dok dojite, ugasiti svjetlo, udobno se smjestiti, pustit si laganu muziku?[/quote]

1.da,samo dojimo
2.uh,tesko mi je reci koliko puta na dan,prestala sam brojiti..neki put prodje 2 sata,neki put 3..jako rijetko sat i pol recimo..po noci se budi jednom(gospodicna ne spava do 2 ujutro,to niti ne brojim pod noc..budi se oko 5-6)
3.pod stresom jesam,moram priznati,radi obiteljskih razmirica
4.dojim lezecki i sjedecki
5.mislim da je dobro namjestam,nema vise izgrizenih bradavica
6.znam za refleks,osjetim ga u obje dojke kad malena zaplace,i kad dojim takodjer(danas ga slabije osjecam,nema onih trnaca)
7.kad papa,gledam da joj se mice vilica tamo kod uha i vidim da guta
8.katkad sam opustena kad dojim,katkad ne,kaj da ti kazem..

moram priznati da je sad zadnji podoj bio relativno ok,mirno je cicala-vjerovatno jer ste me tu na forumu malo umirile i prestala sam panicariti..stvarno sam se jako uplasila da mi nece teci mlijeko!!

da,malena je 5 tjedana stara.sto se tice skoka u razvoju-ne znam,mozda je-jucer me dosta cesto trazila cicati.

hvala vam cure,puno sam mirnija i opustenija