Da li netko zna kojim sportom bi se mogla baviti trogodišnja djevojčica? Da li u Dubrovniku ima neka sportska igraonica ili slično?
Da li netko zna kojim sportom bi se mogla baviti trogodišnja djevojčica? Da li u Dubrovniku ima neka sportska igraonica ili slično?
Negdje u Gradu (mislim u školi) ima judo, primaju i djevojčice.
Hvala SIS. Baš nemamo puno izbora u našem gradu. Vrtići su isti kao prije 30 i više godina, samo neke tete nastoje malo obogatiti program i sve se uglavnom svodi na " zabavi se sam". A o poticanju motoričkog razvoja kroz neke djeci zabavne aktivnosti, možemo samo sanjati.
to je stvarno šteta za Dubrovnik.
Sjećam se sebe u vrtićkoj dobi - osim vrtića, druge aktivnosti nije bilo. Tek s kretanjem u školu, došla je ritmika, dramska grupa...
Vidjela sam da u gospinom polju imaju tenis za mališe - ali mislim da je za tek od 5 ili min 4 godine.
A imaš mislim u gružu na bazenu plivanje za predškolce.
ali šteta je da se roditelji u Gradu nekako ne udruže i malo više aktiviraju i naprave neku zgodnu tematsku kreativnu igraonicu.
Ako imate vremena, dalo bi se pozabaviti s tim i čak zamoliti gradsko poglavarstvo za pomoć glede prostora.
Drastično u Gradu fali nekih zgodnih aktivnosti za predškolce, a svašta se može, bilo na temu glazbe i plesa, ili slikanja (pa makar fingerpaint).
ma nemogucepetra prvotno napisa
mozda je problem da se do info o aktivnostima ne moze doci?
ja sam od cetvrte godine pa do skole, dakle prije 3x godina, isla na karate, balet, engleski... sigurna sam da sad postoji barem toliko
javite se mariji na portalu http://www.dubrovnikportal.com/djecji_kantun/index.php s prijedlogom da sistematizira sve te aktivnosti koje se nude
stvarno?
ja sam na tenis krenula s 5 - i u to vrijeme nije bilo onih terena u gospinom polju, samo lapad.
a ritmika, dramska, glazbena - sve je to kretalo od prvog osnovne.
Ivarice, koje si godište? Možda se i znamo iz škole, ja sam bila u starom gradu, bivša miše simoni...
ali svejedno, čini mi se da roditelji kod nas često imaju tendenciju čekati umjesto proaktivnog djelovanja.
Zašto se ne pokrenuti i osnovati glazbene, sportske, kakve god grupe i radionice. Ako nešto ne postoji, treba se stvoriti...
70, isto mise simoni
mislim da se ne poznajemo![]()
ja se slazem da roditelji mogu/trebaju zahtijevati puno vise nego sto to sad rade jer dbk ima titulu grada prijatelja djece i trebao bi, bar u mjeri u kojoj to zg radi, sufinancirati projekte slobodnog vremena
ali isto tako, mozete pobrojati sto gdje ima jer znam da donedavno, kad je moja sestra jos zivjela u dbk, nije mogla lagano doci do info gdje na ritmiku, gdje na engleski.
curka moje frendice ide na balet ili ritmiku. mogu je pitati gdje.
ivarice, vjerojatno se iz viđenja i znamo...
mi u zadnje vrijeme imamo iskustvo Dubrovnika samo ljeti - kad je dovoljno kupanje i igranje. Ali recimo lani za Sv Vlaha, bila je neka lutkarska predstava u teatru, i bilo je u publici doslovno 10ero ljudi - skupa sa mnom i Petrom :/ . To mi je malo žalosno za Dubrovnik.
Za razne aktivnosti potreban je vjerojatno i poticaj.
za trogodisnju djevojcicu nisam sigurna postoji li neka organizirana aktivnost, ali koliko znam cetverogodisnjaci mogu na judo (u gradu, mokosici, sportskoj dvorani), u englesku igraonicu pandu, mali raspjevani dubrovnik, balet.
nisam sigurna kad se krece u glazbeni kutic u sklopu glazbene skole, step$jazz i ritmiku, ali mislim tako nesto oko 4-5 godina.
za karate se mozete raspitati u sportskoj dvorani.
prije par godina je postojala i sportska igraonica u sklopu tony gym-a, mislim da su oni sad preselili negdje pokraj tup-a u gruz.
i kao sto ivarica kaze, ocekujte uskoro informacije na dubrovnikportal-u.
Moja starija curica ima puno aktivnosti ali za malu od 3 god nisam sigurna da ima išta. Ne znam je li premala i za karate?
nije bas za trogodisnjake, ali je korisno znati
http://www.dulist.hr/index.php?optio...2103&Itemid=95