Drage moje!
Iako nisam nešto rječita,pokušat ću vam opisati svoj(naš)put do pozitivne bete.Prije dvije godine odlučili smo poraditina našem potomstvu.Mislila sam ako zatrudnim u dvadeset osmoj,da ću do 30-te rodit.Ali...ne ide to baš tako.Iz mjeseca u mjesec kupovala sa testove na trudnoću,i isto tako iz mjeseca u mjesec ostajala razočarana.Zabrinuta,odem do svoga ginekologa,i on mi predlaže neka muž napravi pretrage.Najprije on,onda ja.Tako je i bilo.Prvi spermiogram-oligo....!Muž prema doktorovoj preporuci taj dan pali zadnju cigaretu i smanjuje gazirana pića.Inače je bio strastveni pušač,i uvijek je govorio da neće nikada prestati pušiti,osim iz zdravstvenih razloga.Uslijedio je niz spermiograma.Nekad bolji od onog prvog,nekad gori.(Ja u to vrijeme nisam mogla podnijet dječja kolica i odječu za trudnice po izlozima dučana).Onda je došao red i na mene.Brisevi,HSG.Nikako doći na red.U rijeci u to vrijeme hsg nije radio,a čini mi se da ne radi ni sada.Mjeseci nazivanja raznih bolnica i brojeva po raznim gradovima.Svugdje nas odbijaju.Napokon nakon 4 mj. dobivamo termin u ogulinu.Hvala Bogu sve je u redu.Moram reći da u to vrijeme nisam imala pojma za RODU.Kako nisam imala koga šta pitati počela sam na netu tražiti odgovore na1001 pitanje.I tako mi se otvori potpomognuta.Ajme meni koliko tema,koliko pitanja,koliko odgovora,koliko utjehe,koliko nekakvih čudnih crtica˙(~~~~~~~~~).Poslje sam shvatila da su te čudne crtice vibre -podrške i potpore za svaku koja ih treba.Valda će i meni jednom tako vibrati.Sve šta znam o postupku koji sam prošla,znam zahvaljujući VAMA DRAGE MOJE HRABRICE!!Kada smo napokon imali sve nalaze u rukama mogli smo krenuti u postupak.Na razgovoru,doktor nam opisuje kako bi trebao izgledati taj naš IVF.Jedino čega se sjećam je to da je ona njegova ionako mala sobica postala još manja kada sam čula riječ inekcija.Nekoliko inekcija.Pa ja padam u nesvjest dočim čujem tu riječ,a kamoli da imam posla sa njom.Odmah otvaram temu "kukavica"i tražim vaše odgovore na to dali te inekcije bole.Naravno,tu dobivam same riječi podrške.Hvala vam.Čak sam onako očajna poslala pp ini,a ona mi fino nonšalantno odgovara"ajde,ajde,ne budi tako nježna".Mislim si poslje ja se jadam ženi zbog nekakvih iglica i inekcijica.Ženi koja je prošla sito i rešeto.Može me samo poslat kvragu.Nakon našeg razgovora zaključili smo da je bolje da postupak odgodimo za jesen,jer nam obaveze na poslu preko ljeta neće dopustiti toliko izbivanja.Došla je jesen.Terapija je prepisana.Inekcije su preživljene.Beta je pozitivna.Nova poznanstva su tu.Neka sa ovog pdf,a neka iz riječke čekaonice.Nadam se zauvjek!LO DRAGA...!!!

Odgovori s citatom
i slično.... nismo mi previše zahtjevne, samo se volimo veseliti!