Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: porod i voda (za piće)

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam pitala med. sestru zaš ne smijem pit vodu pa mi rekla zbog infekcije :? da se ne popiškim valjda, nisam htjela ništa pitati jer je bila neljubazna

mikonja avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

obično ne daju u slučaju da se završi na carskom rezu...

mikonja avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ali to se ne smije jedino kod nas-vani je to normalno

Jolly avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nemam još osobnog iskustva s poroda, ali što mi je rekla ;da se voda ne prije poslije poroda ili u vrlo malim količinama, jer bi naglo moglo naići mlijeko u grudi koje beba ne može sve izvući, pa može lako doći do začepljenja i upale grudi (tako je meni rečeno)

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moje friško iskustvo iz Petrove..ne smije se piti tako da sam rađala 15h bez tekućine i to mi je najteže palo u cijelom porodu MM mi vlažio usta mokrom maramicomk ali slaba korist od toga. Kad sam rodila pitala sam babicu mogu li piti, ona je odobrila.Tad su izvukli posteljicu i nije bila cijela pa sam morala pod opću anest.radi kiretaže.Doktor je poludio kad je čuo da sam pila jer se upravo radi ovakve situacije ne smije piti - da se ne ugušimo tokom anestezije.
    Inače, na tečaju su nam rekli da se smije piti

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Jolly prvotno napisa
    da se voda ne prije poslije poroda ili u vrlo malim količinama, jer bi naglo moglo naići mlijeko u grudi koje beba ne može sve izvući, pa može lako doći do začepljenja i upale grudi (tako je meni rečeno)
    jolly, ovo je potpuno netočno. porod je izuzetno iscrpljujuća fizička aktivnost i nakon njega potpuno je prirodno utažiti žeđ vodom. mlijeko će doći pila ti vodu ili ne, a začepljenje i upala dojki nisu posljedica ispijene količine vode već odvojenosti od bebe (zbog x razloga), hranjenja bebe formulom, neefikasnog dojenja...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja nisam pila na porodu...rodila u petrovoj...ali nisam ni bila žedna...
    trudove sam sveukupno od prvog truda do poroda imala 4h...od toga sam sat vremena bila doma...pa pola sata vožnje,pa tamo čišćenje,tuširanje...blabla...u rađaoni sam bila pola sata...nisam ni poslije bila žedna...

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam pila vode koliko sam htjela i mogla. U jednom trenutku mi više ništa nije pasalo pa sam prestala piti, ali me babica tjerala (u Rijeci). Mislim da sam popila oko 2 litre.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •