Cure,zelim svakoj od nas da nikad to ne dozivi,i zao mi je sto nam je to povod za druzenje.
I ja sam juce imala kiretazu u 11 nedelji,a bebica se prestala razvijati sa 6w4d,i to sam ,kao i vecina cura saznala na redovnom pregledu.To je bio sok ! A cekala sam 6 godina na tu trudnocu! (moja prica je na pz-kako smo uspjeli-1. i 2.dio - pa ko zeli...)
Moje iskustvo,osim psihickog-o cemu vam ne trebam ni pricati,je ok. Prvo mi je dr. dala 5 dana da se psihicki na to pripremim, pa me opet detaljno pregledala za svaki slucaj-ali mi je naglasila da je to samo da bih se ja uvjerila,jer ona je bila sigurna.Dali su mi ,na moj zahtjev (i to sam i platila,iako nisam isla privatno,jeli tako i vi?)opstu anesteziju,trajalo je sve nekih 10-ak min, tako su mi rekli,odlezala sam tu jos 20-ak min dok sam mogla da ustanem ,mm je bio samnom,i to je to,otisli smo kuci.
Od juce lezim,odmaram, citam vase price, i vidim da nisam jedina,i da nas nazalost nije malo...Vise sam plakala proteklih dana, i juce, danas sam bolje,prihvatanje, ili me tek ceka da me udari stvarnost?