Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: euthyrox i dojenje

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno euthyrox i dojenje

Interesuje me da li smijem dojiti ako pijem euthyrox 100. Koliko sam primjetila ovdje sve mame piju euthyrox 50 i doje. Jel ima mama koje piju 100 i doje?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moze se piti euthyrox 100 i dojiti
    naravno da si kod uzimanja ovih lijekova pod lijecnickom kontrolom, pa svakako reci lijecniku da dojis...
    ja euthyrox pijem vec o-ho-ho godina (citaj skoro 30 g) i imam vec skoro 5 godina dojenackog iskustva

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo da malo podignem temu. jel ikome od vas pedijatar rekao da ako pijete euthyrox i dojite dijete, da sa time stetite djetetu. ja sam to danas dozivila i ostala malo . prije toga sam imala dobro misljenje o toj dr. sad vise neznam sta da mislim.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

To nije istina.

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    evo da malo podignem temu. jel ikome od vas pedijatar rekao da ako pijete euthyrox i dojite dijete, da sa time stetite djetetu. ja sam to danas dozivila i ostala malo . prije toga sam imala dobro misljenje o toj dr. sad vise neznam sta da mislim.
    Možeš naštetiti djetetu ukoliko ga prestaneš piti a nastaviš dojiti! Dijete će imati bolesnu mamu o komplikacijama neću ni misliti. Ja sam dojilja 7 godina, 6 pod Euthyroxom. Mijenjaj pedijatricu ili nek se educira. Svašta!! I u rodilištu su me prvo na viziti pitali jesam li uzela terapiju jer su mi i endokrinolog i ginica napomenuli da obavezno kažem da imam hipo i hashimoto kad dođem na porod da mi se to zabilježi u karton i da dijetetu izvade fT3 i fT4 uz TSH.
    Kako je moguće da na odgovornim mjestima isplivavaju ovako neodgovorne izjave??

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ajme meni. jedva sam promjenila pedijatricu jer mi je ona prije bila katastrofa i ova mi je bila super do sad. bas sam bila zadovoljna sa njom do jucer kad mi je izvalila tu izjavu. ostala sam sokirana.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ovo sigurno nije istina,žao mi je što si se razočarala ali njena izjava ne stoji...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    ajme meni. jedva sam promjenila pedijatricu jer mi je ona prije bila katastrofa i ova mi je bila super do sad. bas sam bila zadovoljna sa njom do jucer kad mi je izvalila tu izjavu. ostala sam sokirana.
    Gle, možda je dobar dijagnostičar. Nema savršenog liječnika, meni je važno da je pedijatar dobar kad treba liječiti bolesno dijete, a ostalo mi nije važno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •