natka, žao mi je![]()
hvala cure na podršci ... jako sam to loše podnijela ovaj put, zapravo nekako se loše poklopilo, prijateljica mi ostala trudna 2 tjedna nakon vjenčanja, nemoš vjerovat ... a ja opet ništa uza svu muku![]()
Svima držim veeelike fige!![]()
Zeljka33 prvotno napisa
![]()
![]()
samo ne smijemo početi nerede izazivati!
Zeljka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje dvije mrvice
ZOi još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
Ja mogu istaći slijedeće: Pučko mi je zadovoljstvo citirati našu dragu mummy_s , jer, njezin je humor začin ovom pdf-u!mummy_s prvotno napisa
Vam koje tugujete šaljem jedan veeeelikii nadam se da ću vam slijedeći ciklus čestitati!
natka, jako mi je zao, saljem ti vibrice za smrzlice.
zeljka, pa to je fenomenalno, 9 i 8-stanicni ~~~~~~~~~ da bar 1 ostane
mummy_s, luda si, pridruzujem se tvojim petardama
tiki_a jel se blizi i tvoj dan?
svima puno ~~~~~~~~~ i velika![]()
A ja se opet svercam i POTPISUJEM nasu sekicu te dodajem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nju!sekica prvotno napisa
![]()
![]()
dobro jutro ljepotice.......
evo jedna posebna, slavim...nema mi šefice tri dana na poslu.....sloooooobodnaaaa sam malo.....moći ću i RODU gledati......
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
samo da vas pusnem u ovo kisno jutro, ZO, hvala na kavici
![]()
natka, jako mi je zao![]()
curice ~~~~~ ~~~~~
ZO, fina, finamiriši na slobodu
(i ja volim kad šefovi odu)
sekica, Shanty, Tia, Mona Lisa, ostale čekalice bete ~~~~~
ZO, da nas i ti jedno jutro iznenadiš sa plusičem~~~~~~
sekica, startam u 12-tom, možda u subotu odem u zg u shoping (menopur, suprefact)
alec, za dobre folikule u petak~~~~~~~
enyca, željka, bijeli ljiljan, za lijepe bete - već poželim da se više cura javi sa dobrim vijestima ~~~~~~~~~~
dobar jutar, vidi se ko nemoze spavati. oni kojima zivci nedaju mira.
tiki_a ako dolazis u zg, javi se pa cemo na kofi, onu pravu.
svima puno ~~~~~~~~~
jutreko![]()
ZO - hvala na coffee i jeeeeee za slobodu
tiki - može malo vibrica da u petak ne zapnem u snijegu?
svim čekalicama bete i svim ostalim curkama veeeeelike ~~~~~~~~
jutro drage moje!
meni dan počeo naopako...![]()
tiki_a, mi se onda vidimo u 12. mjesecu, a?
a shopping![]()
ZO baš mi je drago za tvoju slobodu!!!
alec, ma kakav snijeg, plest ćemo neki ples da ga otjeramnoal evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja danas 20DC bila na UZV i vidio se folikul pa smo odlučili napraviti LH test i pozitivan je , sutra ujutro se moram opet javiti na UZV e sada što ćemo i dal ćemo ne znam , ali ja sam s ovim odnosom jako zadovoljna .
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kbegicsi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a sad odoh šljakati, uvodim sama sebi stegovne mjere, jer sam postla ovisna o ovom forumu...
alec, već bi i sada trebao biti snijeg pa ništa, znači neće ga biti ni u petak, ali za svaki slučaj ~~~~~~~~ da sretno stigneš na prvi uzv![]()
Ginger, mi obje prosinačke i to na istom mjestu![]()
sekica, ne se predati nervozi, da nam sutra objaviš lijepu betu~~~~
kbegicsi, za uspješnu punkciju~~~~~~
alec evo i od mene malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretan put
sekica sutra je tvoja beta i jedva čekamo rezultate do tada evo i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ostale curice u postupcima i čekanju bilo čega brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I da je dočekaš lijepu i veliku!Zeljka33 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro...
Bila sam danas na punkciji i nisu uhvatili js. Pobjegla im. Punkciju je radila neka nova dr. Jest da je folikul bio na nezgodnom mjestu i morali su mi tiskati trbuh da dođu do njega, ali ne mogu da ne mislim da je dr.B to mogao bolje odraditi!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~alec prvotno napisa
(ali i doći ćemo otkopavati ako zapneš, samo javi)
rikikiki prvotno napisa
![]()
Mila, ti imaš jajovode? Ako je tako, koliko god ti se činilo da nema smisla, a da se bacite u akciju, vas dvoje, solo, bez doktora?
kbegicsi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i sekici za sutrašnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rikikiki, nemogu vjerovati, pa nikako na zelenu granu.
drzi se hrabro, znam da si uzasno razocarana, al skupi snage i misli na iduci mjesec i novu sansu, a ja ti saljem bezbroj ~~~~~~~~~~ da kad je iduci puta uhvate da je vrate oplodjenu i tamo ostane 9 mjeseci![]()
rikikiki, pa mislim, ne mogu vjerovat da ti se i to dešava![]()
alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i ja se javljam za otkopavanje ak treba, dolazim u bageru....
Nisam baš sigurna da bi bilo dobro bacit se u akciju nakon punkcije ... boli me a i krvce mi malo curka!Shanti prvotno napisa
Rikikiki,. Na žalost, dešava se i to, pa često se i u stimuliranima odustane od nekih folikula ako su na nedostupnim mjestima. Drži se...
Rikikiki, nemoj da te to bedira. Ja sam prošla to. Bila stimulirana, bio 1 folikul, nije bilo ili nije uhvaćena js. Kakvo je to bilo iznenađenje za mene, bolje rečeno šok, ne moram ti pričati. Po sebi znaš kako je to.
Sada, u prirodnom postupku, bojala sam se da opet neće biti js (zaista nisam računala na to da bi nešto bilo), eto uhvatili smo je, a da je bilo borbe i natezanja - bilo je. Folikul je bio skroz nedostupan pa su me gnječili i gnječili nekih pola sata. Došlo je i do oplodnje i do ET, a zaista se ničemu nisam nadala. (da podsjetim da u prirodnom postupku prije ovoga dobih mengu 13. dan ciklusa)
Dr. B. radio je punkciju u oba slučaja.
Bit će bolje, vjeruj mi, ja sam bila presretna kad sam nakon ovih neuspjeha došla i do js i do ET. Kao što vidiš, moje je tijelo iz mjeseca u mjesec (3 za redom) svakako reagiralo. Imaj vjere. Kreni odmah dalje...![]()
Jutreko!
ZO hvala na kavici!![]()
ondie, NATKA31 zao mi je!![]()
rikikikiShanti ti je dala dobar prijedlog, i meni se cini da bi trebali pokusati...
kbegicsi ~~~~~~~~~~~~~
alec ~~~~~~~~~~~~~ za petak
Svim curama veeeelikai ~~~~~~~~~~~~~
riki, baš mi je žao![]()
ondie,natka, također![]()
sekica, vibriram za sutra
~~~~~~~~~~~~~~~
rikikiki, eh...a sta ces.Tako ti je nama u prirodnjacima. I ja idem ovaj ciklus iz pocetka, nakon corka u proslom (prijevremena ovulacija).
ondie, NATKA31![]()
sekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
rikikiki - pa ne mogu da vjerujem. opet?
curke - nadam se da neće biti akcija otkopavanja. hvala vam, baš ste zlatne.
rikikiki, strašno, prođeš sve i na kraju ništa. I ja imam osjećaj da bi bilo bolje da je bio tvoj dr., zamjena sigurno nije loša, ali tvoj dr. te bolje pozna + iskustvo... Sretno u narednom postupku~~~~![]()
alec, upravo pogledala prognozu za petak - imaš jedan tamni oblak, ali snijega i kiše neće biti![]()
rikikiki, a da ipak pokušate malo ''bolne'' akcije danas :/ Stvarno samna sve njih i njihove zamjene, izmjene i dopune, uff!
natka, ondie![]()
sekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu![]()
alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da u petak ne bude snijega i da uzv bude superiška![]()
tiki_a, cvita, dodirko, fjora, enya, MonaLisa, Kate, leda, bijeliljiljane, ina, ZO, LO, shanti, Ginger![]()
![]()
![]()
Ma ne bojim se ja boli, nego da ne bi došlo do neke infekcije ili slično...ipak su mi danas radili punkciju!MAJOLINA prvotno napisa
![]()
Ja mogu vjerovat!ondie prvotno napisa
Ali, nemoj se zbog toga osjećati loše. Svako ima i svatko živi svoj krug života. Raduj se zbog svoje prijateljice, jer.. nikada ne znaš kako svoju priču živi onaj kojeg poznaješ, tvoji prijatelji, kolege, susjedi, poznanici..... sve je relativno. Možda ju je dragi Bog odmah blagoslovio trudnoćom iz razloga koji će se tek kasnije moći vidjeti, možda će tek tada biti istinski prvi puta sretna u životi, dok smo mi, još uvijek bez djece,takovu sreću već doživjele, ali na drugi način. Možda..... možemo puno toga reći.......
Raduj se zbog nje! I ja sam se radovala, iako sam se morala potruditi da i ona zaista iskreno osjeti moju radost jer se i sama zapitala kako bi reagirala da je na mojem mjestu...
....raduj se jednom malome biću, anđelu koji dolazi na svijet.
Bez brige.....vidjeti ćeš kako će se kockice posložiti, budi strpljiva.... i znam da će ti se sasvim prirodno ta radost i sreća ponovno ukazati, vratiti kada ostaneš trudna, kada budeš držala svoje dijete u rukama ...kada će ga tvoja prijateljica i njeno dijete zagrliti i dati pucu maloj bebici ...
natka, rikikiki![]()
Željka33 :D :D
ja jučer i danas samo spavaaam...moram malo više
![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete i male čučlavce![]()
rikikikipa hebemu miša, kako opet?!
![]()
jako mi je žao, draga...
drž mi se!
Zeljka, ti se okani kave, pa trudna si ženo!
Sekice,, za veliku betu i promjenu statistike.
Natka,.
Željka33, kavu bi popila, ha? A i ja je pijem i još zapalim cigaretu (doduše, samo otpuhujem dimove), iako nisam sigurna koliko je to pametno.
Alec, za petak i skoro viđenje...![]()
Rikikiki,![]()
Svim curama šaljem puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
fala vam cure, al ja sutra idem izvaditi betu samo da zavrsim pricu i prestanem sa utricima. nemogu vam opisati kolko sam sigurna da nije upalilo. ovo je prvi put (od 6 cekanja bete) da nemam nikakav simptom pa se nemam cemu nadati. u svakom slucaju, javit cu vam sutra.
monalisa ~~~~~~~ da uspije (ne pusiti)
zeljka ~~~~~~~![]()
alec ~~~~~~~ za petak
tiki_a, enya, fjora, ZO, ginger, blj, ww, bebomanka, dodirko, kbegisci, shanti, iva-luca, kikica, buki, ivez, tia, rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~ svima za ono sto trebaju
sekice ne trebaju nam simptomi već velika Beta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica ponaša dobro i da se iza ove tišine krije![]()
![]()
Sekica ~~~~~~~~~~ za betu! Nisu bitni simptomi!