Hm :/ prvi puta nešto drugačije ... sekica šaljem puuuno ~~~~~~~~+sekica prvotno napisa
Hm :/ prvi puta nešto drugačije ... sekica šaljem puuuno ~~~~~~~~+sekica prvotno napisa
Malo sam ispala iz štosa teško mi je sve popratiti
Sekice ja još ~~~~~~~~~~
Rikikiki jel' se tebi već dogodilo ovo da pobjegne JS?Planiram kod istog doktora, sad me malo brine :/
kbegicsi,alec ~~~~~~~~~~~
svima![]()
Uh rikiki, ma hebemu miša, ma moraju je jednom uhvatit, a kad ju taj put uhvate! E onda će biti svega!![]()
![]()
sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude drugačije nego prije![]()
rikikikima je su te tvoje stanice žilave. Uh, drži se draga
![]()
Moja M je krenula i od večeras sam šmrkalica.
Inače cure, ako organizirate koju kavicu, ja sam u Zg pa javite. Neki dan sam na PZ na topicu Zg kavica dogovorila kavu za sutra jer nekako sam se sa nekim curama
iz " donjeg doma" već upoznala.
Ako neka od vas ima volju povirite na pdf niže pa nam se pridružite![]()
rikikiki bas mi je zao! A da ti ipak promijenis doca??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vec iduci ciklus donese + a sto se tice Shantinog prijedloga,nebi se trebala brinuti..ja bih riskirala..
Od mojih 6 pokušaja u prirodnom ciklusu jednom je pobjegla stanica.prima prvotno napisa
Svaki puta sam išla kod dr.B, s time da mi ovu punkciju nije radio on nego neka druga doktorica, a dr.B je nadgledao.
Više ću napisati na topicu o SD.
rikikiki da,onda stvarno ne trebas mijenjati doca...to se je vjerojatno tako moralo dogoditi, tko zna iz kojeg razloga.....Biti ce drugom prilikom plus!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
sekica draga nasa....saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za sutrasnju betu i simptomi stvarno nista ne znace!! SRETNO!![]()
Svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Cure moje najhrabrije, samo da vas pozdravim i zaželim ono što najviše od svega želite![]()
Sekice, vibrrrrrrrrr za sutra~~~~~~~~~~~~~~~![]()
A rikiki, šta da ti kažem, čovjek više otupi od silnih neuspjeha.
Zato će slijedeći put pobjeda bit slatka ko šećer![]()
Današnji neuspjeh mi je najteže pao do sada![]()
rikikikidrži se draga
ne mogu ni zamisliti kako ti je teško...
nadam se da će ti slijedeći pokušaj biti onaj koji na kraju ima veliki plus![]()
rikikiki, tesko da te mogu utjestiti jer znam da ti je tesko. Neka ti utjeha bude sto u svakom ciklusu dobijes js, a jednom ce se sve poklopiti i zavrsiti sa VELIKIM +
rikikikiMeni su nasli JS, ali se nije oplodila. I meni je bilo koma, ali sad sam vec nabrusena za novi postupak. Drzi se i cim prije nadji snage za dalje
![]()
sekica, evo tebi ipak ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da ovi ne-simptomi budu dobitna kombinacija!
rikikikiMeni isto na SD dr. U nije uspio uhvatit folikul. To mi je bilo najgore iskustvo....Pretrpiš, a nikakve koristi, uh :/
cure, buđenje.
rikikiki ~~~~~~~~~~~~ da slijedeći puta bude bingo
sekice~~~~~~~~~ da ovi nesimptomi baš budu simptomi
i naravno svima hrpu ~~~~~~~~~~~~~ pa se poslužite![]()
mene nešto muči grlo i nosić. i to baš kad mi najmanje treba.
Vidim da se priča o nekoj kavici, ja bih rado došla, ali sam na putu najvjerojatnije od 21.-25.11.
Bila bih jako zahvalna kad bi bilo prije ili poslije tih dana.![]()
Dobro jutro!
Sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas! Razveseli nas![]()
Alec, pa nemoj se sad razbolit, ajde čaj, limun, med i da si sutra ko nova![]()
Sunce.m ~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak!
Željka 33, Shanti i svim ostalim čekalicama bete brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Buedmo sljedeći tjedan objavili datum kavice, mislim da će biti iza 25.sweety prvotno napisa
![]()
jutro![]()
sekice ~~~~~ navijam iz petnih zila da nas razveselis betom![]()
sve cure u postupku i cekalice bete ~~~~~
malo sam nesuvisla zadnjih dana jer pijem utrogestane koji me toliko omamljuju da jedva vidim monitor na poslu. Al zato po noci spavam ko beba 8)
Imamo jedan folikul , danas štoperica u subotu punkcija pa ako dobijemo stanicu idemo dalje a ako ne ............ne znam na rubu sam snaga![]()
Sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas! Razveseli nas
Alec, pa nemoj se sad razbolit, ajde čaj, limun, med i da si sutra ko nova
Sunce.m ~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak!
Željka 33, Shanti i svim ostalim čekalicama bete brdo ~~~~~~~~~~~~~
rikikiki ~~~~~~~~~~~~ samo hrabro ,da slijedeći puta bude bingo
:D Hvala, super!rikikiki prvotno napisa
Jutreko!
sekica ~~~~~~~~~~~~~~~ za danasnju betu
Dodirko ~~~~~~~~~~~![]()
kbegicsi ~~~~~~~~~~~![]()
alec~~~~~~~~~~~~~~ da brzo ozdravis!
I mene je uhvatila neka viroza, kisem, smrcam i grlo me pece.
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Kbegicsi, ~~~~~~~~~~~~~ da bude stanica, koja će se naravno oploditi i uhvatiti na 9 mjeseci!
Bijeli ljiljan, evo malo posebnih vibrica za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
enya - izgleda da nešto opasno hara. vibrrrrr za tvoju betu ~~~~~~~
![]()
dobro jutro....
alec hvala na kavici, za tebe posebne
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ovo potpisujem i dodajem za tebeenya22 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
rikikiki
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
dobar jutar, obavila sam svoju duznost, izvadila krv, nalaze cekam popodne.... a sta da vam kazem. radim to pro forme i da se javim docu za dogovor za dalje.
svimai bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajde, ajde .... mislim da će biti pozitivan :shock: kad ugledaš rezultate!sekica prvotno napisa
Kad popodne, oko 13 sati ili 18? Daj budi preciznija....nestrpljive smo!![]()
I tužna i ljuta sam zbog toga što se dogodilo...rikikiki prvotno napisa
Od sveg srca želim da ti je ovo posljednji neuspjeh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sekica i ja sam je radila pro forme.Čak sam dan prije razmišljala da je uopče ne radim kako bi izbjegla razočaranje i htjela sam napravit samo kućni test jer sam na njega već bila naučena da bude negativan.Naravno da sam na kraju otišla,jer mogu zamislit kako bi se provela od strane muža,mame i tate.Kada sam dobila nalaz u ruke sama sam ga pročitala i zaključila da onaj broj pet znači ništa od trudnoće.Uopče mi nije palo napamet da pogledam malo lijevo gdje je stajao troznamenkasti broj.Evo ti još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i javi nam što prije.![]()
![]()
Eto, prvih pet puta si imala simptome, pa rezultata nije bilo... a od sveg srca ti želim da sada, kad ti se čini da ih nemaš, dojuriš ovamo otipkati neku krasnu brojku...sekica prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutreko svima ...
Sekica za betu ~~~~~~~~~~~~~~~
i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~
Sweety, kavica je danas. Pogledaj na PZ i dođi...sweety prvotno napisa
![]()
skandy, utjeho moja. i ja sam jucer razmisljala da samo napravimm test doma pa da se ne maltretitam sa vadjenjem krvi.
nalaz mi salju do 2 sata.
dobro, bolje da se ne nadam, bit cu manje razocarana (mos mislit)
hvala vam curke na vibricama![]()
Ja kašljucam, šmrcam i grlo me peče...enya22 prvotno napisa
Enyice, za utorak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alec, za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zao mi jerikikiki prvotno napisa
, bas mi tesko pada kad je netko od nas tako tuzan
kbegicsi ~~~~~ za subotu![]()
enya, ozdravi sto prije
i sekice, ja ipak ~~~~~ za betu. Puno je cura kojima su upravo nesimptomi donijeli![]()
sekica, a ja se baš stvarno nadam za tebe i zato dodatnih ~~~~~~~
alec, ne šmrcati sada kada ne treba.
kbegicsi, samo hrabro dalje~~~~~
rikikiki, moramo dalje i zato ~~~~~
Shanti, da ovaj puta bude do kraja uspješno~~~~~
sekica, sve svoje nade trenutno polažem na tebe... Ma daj nas razveseli!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kbegicsi... ma daj, uhvatit će se tu js ~~~~~~~~~
alec, što ja to čujem? Pripazi se malo, draga.
cure, svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Puno vam hvala na vibricama...![]()
![]()
Nemam nikakvih simptoma, AIH je vjerojatno zakasnio za jedan dan i ne nadam se baš... I meni se čini da ću betu raditi bezveze. Najveći razlog je da vidim smijem li prestati s utrićima.
Za sada planiram dan kasnije nego što mi je na listi, 20.11.
Imam ratni plan za dalje pa neću stići dugo biti tužna (ne više od jednog dana, nadam se). 8)
Svim srcem vibram za Sunce.n.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
stigo mi je nalaz, nikako da se pomaknem od 0,1. to mi je sudbina.
sad mogu nazvati doc-a i dogovoriti se za dalje i prestati sa utricima.
nisam nerazocarana al sam bila i jako skepticna tako da sam odmah radila planove za dalje.
svima zelim bolju srecu
sekice![]()
![]()
Baš mi je žao![]()
A joj sekica.Baš mi je žao.Jedva sam čekala nalaz,ali ne ovakav.![]()
A ne, nije ti to sudbina, isto kao ni meni ni ostalim curama....idemo dalje, jer sudbina su nam malisekica prvotno napisa
![]()
Ondie, Natka ,Rikikiki, sekica -jako jako mi je žao...Znam da se mora dalje .Želim vam što brže plusiće!
cure, svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~