Tia stalno mislim na tebe! :D
OK! U vezi novog topika prihvacam i razumijem tvoje suzdrzavanje. Neka prvi UTZ bude jos jedan najljepsi dan u tvom zivotu!![]()
Tia stalno mislim na tebe! :D
OK! U vezi novog topika prihvacam i razumijem tvoje suzdrzavanje. Neka prvi UTZ bude jos jedan najljepsi dan u tvom zivotu!![]()
TIAAAA,BRAVOOO!!!!ne bi vjerovala ali kad sam čitala odbrojavanje,baš mi prošlo kroz glavu da ćeš ti biti trudna ovaj put,baš neki feeling!!!!
Želim ti puno sreće i da trudnoća traje svih 9 mj. :D :D
Jutro cure. Još niko nije skuhao kavu, evo ja ću skuhati jednu. Meni se inače uvijek spava ujutro, ali jutos kad mogu, ne spava mi se
![]()
Svim curama jedani puno +~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tia :D Čestitam ti od srca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Točno znam kako se osjećaš....
Želim ti da ubrzo čuješ srčeko![]()
jutro svima evo ja pijem kavu ima li nekog da se pridruži?
čestitam tia kakve lijepe vijesti :D
Evo i mene. Obzirom da mi osim ležanja sa gipsom ne preostaje ništa drugo (kavica u gradu, shoping, čišćenje kuće, kuhanje i sl. aktivnosti) bit ću puno prisutnija na našem podforumu. Kavicu sam već popila.
Ajmo čekalice....
Kikica1, buki...............![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~za dobre vijesti!
Evo i mene na kavici![]()
Vec 4 dan od IUI ja sam pocela da panicarim .Nema nabreknute grude,bar od utrice da se naduvaju pa da mi daju neku nadu.BT srusila me je kad sam pogledala da se opet spustila od 36.8 na 36.7 .
Bas mi je sve jadno ....
Kikice,Buki za velike bete danas ~~~~~~~
Shanti ,Enya,Zeljka,Lambi,Ika ,Uma,Bijeli ljiljan,MonaLiza,~~~~~~~
Rikikiki,Kbegicsi,Tiki_a ,Miss piggy,giga i sve ostale koje nemogu nabroiti ~~~~~~~
Evo i mene sa upravo ocjeđenim sokom od naranče,dok vi kafenišete.Može malo vibrica za kikicu1~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i buki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za njihove današnje bete.
kbegicsi za danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cvita za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kikica1 i buki, vidim da je danas vaš beta-dan :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alec, za ponedjeljak i najljepše folikule koje je dr. B. ikad vidio~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Enyice, za utorak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svima, od sveg~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tia, trudnice naša, ako ćeš raditi listu prije ponedjeljka, plz, stavi i moju betu za 20.11.![]()
Nabreknute grudi mogu a i ne moraju biti znak za nadu...Roze prvotno napisa
A mi utrogestanke ionako mjerimo BT manje-više bezveze.
Osim toga, pad za 0,1 ne znači ništa. Pogledaj trudničke chartove, zna biti zbilja velikih oscilacija u temperaturi. Eto... Polako, dan po dan, nemoj se zabrinjavati ako ikako možeš...![]()
skandy prvotno napisa
![]()
A kako žene znaju same sebi davati komplimente i lijepo pisati o svome tijelu...![]()
Moje su uvijek kao baloni, mogla bih misliti da sam uvijek T, čak i prije O.![]()
DIVNE STEShanti prvotno napisa
![]()
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji dan, a posebno čekalicama bete.
Evo, stigao nam je i snijeg...
Roze, mila, evo ti za zabavu uz kavicu ili čaj... http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=48366![]()
Kikica1, buki ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za + betu.
Puncija prošla fantastično , samo što sam ja poslije išla u šoping pa me počelo boljeti , sada se malo odmaram.
Folikul je kolabrirao i ne idemo na transfer.8)
Akcija opet 3DC sa klomifenima u đepiću . :D
kbegicsi, svaka čast za optimizam i zato sretno u ovom ciklusu~~~~
rebeca, hvala za finu kavicu, uvijek je dobro došla![]()
roze, ne muči se sa simptomima (lako je meni govoriti), ionako ih ima svakakvih koji za neke budu znak +, a za druge opet -. Sretno~~~~~
Tia, svaka čast na objavi bete preko tvoje liste :D
ZO, stvarno su nam neke cure nestale, Snoopy nas je totalno zaboravila. I naše mariborske trudnice nella i otta..
Tia, jako jako sam sretna zbog tebe :D
sekicežao mi je draga. Ja odmah držim fige za slijedeći postupak
![]()
kbegicsi , cvita:D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila
skandy :D
Alec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Enya, Shanty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tia :D čestitam od srca, Tako me obradovalo sad kada sam pročitala. Prekrasno![]()
. Neka bude prava školska.
I svima redom puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
A ja sam evo pikalica drugi dan.........i to je to.
Doktor nešto nije prezadovoljan, ali ja imam dobar feeling i ne zabrinjavam se.
Pusa velika svima![]()
![]()
Ovo ću si ponavljati kad budem u 2WW i u depki jer nemam simptoma.skandy prvotno napisa
![]()
kikica1,buki,enya, shanti....trebam vaše dobre vijesti, da mi dignu optimizam pred moj 2.AIH.
I baš sam ljubomorna na taj vaš snijeg.
Svima![]()
evo i od mene malo pozitivinih vibracija za sve čekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Velika pusa![]()
inače me danas uvatila mala depra, a grudi bole samo što se na raspuknu![]()
Nravo za optimizam i suzdrži se malo od šopinga...danas odmaranje i nek te svi paze i maze![]()
Za hrabru pikalicu Suncem.m~~~~~~
I za čekalicu bete Željku33~~~~~~~
Tia, čestitam :D
Tia :D :D čestitam!!!
kbegicsi, žao mi je i svaka čast za optimizam!
svima drugima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kbegicsi zao mi je...za optimizam i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi ciklus!
![]()
suncem:m~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Shanti,enya kako ste nam??~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Svim ostalim hrabricama i pogotovo cekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
CEKALICAMA BETE~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Prekrasan mi je pogled na ovo odbrojavanje,koliko trudnica :shock: :D
svima šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da im trudnoća bude peace of cake!!!opet hara virus,e da mi se zarazit!!!
pikalice,betice,čekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
da su namblizu!!!!
jutro![]()
evo jedna jutarnja![]()
ja sam fino zakurila i ne znam da li ću uopće moći sutra u zg na uzv. baš sam jadna zbog toga. i ja nađem vrijeme da se razbolim.
shanti~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu
svim ostalim curama najveće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kad sam već budna,evo kuham....spavalice!!!!
![]()
Alec,kuhale smo u isto vrijeme,znači zdrmat će nas današnja kava,evo ja ću pripremit i doručak!!!
tia 16 - meni treba nešto da mi spusti tempicu. prehlađena sam sve u 16.
Alec ostani u krevetu,odma drmni dva lupoceta( jer oni ne škode trudnoći)i sutra si ko nova!!!!a nakon kave odmah si skuhaj čaj!!!
kbegicsi![]()
Što je s jučerašnjim betama od kikice1 i buki? Nadam se da slave i da će i nama javiti vesele vijesti![]()
alec i tia_16 sad ću morati popiti dvije kavice. Nadam se da je jedna bezkofeinska![]()
alec nedaj se prehladi, u ponedjeljak da si obavezno u Zg! Pij dosta čajeka s limunom, utopli se danas i bit će sve ok. I još malo ~~~~~~~
A gdje nam je sekica?
Za tvoj dobar feelingSuncem.m. prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rado bih da ti sve četiri podignemo optimizam do neba...zubica prvotno napisa
![]()
a ovo za snijeg ne znam kako riješiti, nije baš kvalitetan da bismo ga mogle slati, čini mi se da se relativno brzo topi...![]()
To su lijepe vijesti, iako običnim smrtnicima ne bi djelovale tako...Zeljka33 prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
Alec, naravno da ćeš moći: Lupoceti, čaj, odmaraj, sutra ujutro ako treba još koji lupocet i dolaziš ovamo, a onda natrag doma u krevet!alec prvotno napisa
![]()
Nema nikakvog razloga da bi se od AIH odustalo zbog temperaturice, jel' tak?![]()
Za lijepe velike folikule i dogovor za štopericu~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja na štopericu idem u utorak, ne sutra...![]()
Bebomanka, dobro sam, valjda... kako si nam ti?![]()
Alec ne odustaj zbog temperature. Često su takvi postupci sa temperaturama i drugim zdravstvenim tegobama uspješni jer nekako uvijek težimo da kad idemo u postupke da je sve idealno, a idealno nije nužno. Zato popij lupocet i puno čaja i u akciju.
Sretno.
[quote="alec"]jutro![]()
evo jedna jutarnja![]()
ja sam fino zakurila i ne znam da li ću uopće moći sutra u zg na uzv. baš sam jadna zbog toga. i ja nađem vrijeme da se razbolim.
Draga Alec vjerujem da je to samo neka mala viroza.Pa naravno da ćeš moći u Zagreb i da će dr.B.vidjeti odlične folikule.Iz tog razloga šaljem ti mnogo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašni dan.![]()
Svim ostalim curama mnogo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Jutreko svima![]()
Samo da javim danas došla M i službeno danas je prvi dan mojeg 5. ivf/icsi. Počela sa Suprefactom.
Alec i ja ti imam neku virozu. Zapravo uvijek je nakakva blaga prehlada, no ne brini sve će biti ok. Samo puno čaja i meda i u krevet.
Mariel
Shanti je napisala/o:
Tia, kako si?
Tia je napisala/o:
Ja sam super. Jedino što me probava počela mučiti, bit će da nedostaje kava koju sam u međuvremenu prestala piti.
Ne, nego zato šta si trudna
Jesam ti ja rekla još na prošlom odbrojavanju![]()
Čestitam :D
Dobro jutro...
.....Just a perfect day, problems are left alone![]()
Sutra idem na prvu folikulometriju ovaj ciklus da vidimo kakva je situacija.
Svima puno~~~~~~~~~~~~i ugodan vikend vam želim![]()
POTPISUJEM!tia_16 prvotno napisa
Shanti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba! Ja sam ok.Nesto sam se zaintreresirala i za Jonasa pa smo jucer odradili kako nam je njegov kalendar pokazao.......nikad se ne zna!A sutra mi stize specijalna isporuka, posebno radjenih vitamina po recepturi iz knjige "Poboljsajte svoju plodnost" za MM i mene pa i sa tim pocinjemo.....MB.dolazim ti pod punom ratnom opremom!!!!!!! :D 8)
leda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petu-srecu!!
Svim cekalicama bete za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
Pikalicama i hrabricama,cekalicama velika~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~