-
He-he, i moj mali voli tramvaje (ali i sva druga prometala)!
Inace, Bec ima dosta toga za ponuditi ljubiteljiam tramvaja pa ako kad svratite tamo iam za kupiti dosta modela tramvaja (cijene bas nisu sitnica!), a ima i zgodan tramvajski muzej u 3. Bezirku (ulaz nije skup). Pogledaj na webu http://www.wienerlinien.at/wl/wlinie.../guestHome.jsp
Trst ima jako fora stari tramvaj koji vozi za Villu Opicinu i isto je dozivljaj za klince, a karta kosta ciglih 0,85 EUR (6 kuna) za 35 minuta voznje.
Inace, ima i ZET ponesto za ponuditi - imam doma knjizicu posvecenu 110-godisnjici tramvaja u Zagrebu koja se prodavala 2001. godine za 40 kuna u ZETOvim prodavaonicama karata. Ima dosta slikica starih tramvaja i autobusa, uspinjace i zicare, cak i starog Samoborceka, starih tramvajskih karata i ostaloga, a i nama straijima je zgodno za procitati i nauciti nesto o nasem gradu. Vrlo dobro koncipirana knjizica! Mali i ja je tu i tamo prolistamo kad se zazeli tramvajske povijesti (pravi tramvaj vidi tak i tak sa prozora svoje sobe ...
)
Inace, slazem se sa prethodnim postovima - najjednostavnije rjesenje je napraviti tramvaj od kutija ili pak nacrtati (to radimo mali i ja kad dulje cekamo kod doktorice pa onda crtamo pruge, tramvaje i vlakove i stanice).
Inace, ako nije greda pa moze i vlak posluziti umjesto tramvaja, odite na izlet starim sinobusom koji i dalje vozi na relaciji Karlovac-Ozalj - klinci cak mogu sjediti na sjedistu strojovodje, jer ih taj vlak ima dva pa je ono neokupirano slobodno za sve.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma