Pripremamo neku aktivnost u vrijeme fasnika (2 vikenda po 3 dana), pa me zanima ima li samoborki, osim Lu i Tiwi, koj bi nam se pridruzile?
Detalje cu za koji dan...
Pripremamo neku aktivnost u vrijeme fasnika (2 vikenda po 3 dana), pa me zanima ima li samoborki, osim Lu i Tiwi, koj bi nam se pridruzile?
Detalje cu za koji dan...
Evo i mene.
e bok tučica
zainteresirana si da nam se pridruzis u aktivnostima na fasniku?
Mukica, rado bih pomogla.Možda neću moći sva tri dana ali već ćemo se nekako dogovoriti.Kad se bude znao plan i neki okvirni raspored sve se možemo konkretno dogovoriti.
Računaj i na mene.
Mukice, kad će detalji?Baš sam znatiželjna![]()
evo i mene
RODA sudjeluje na Samoborskom fasniku nizom radionica.tučica prvotno napisa
Sve se to dogadja u tjednu od petka 25.01. do nedjelje 03.02.2008.
Roda ne bi bila aktivna svih 14 dana nego 2 puta po 3 dana, kao i prosle godine, ali radionice ne bi bile kao prosle godine nego drugacije.
U tih 6 dan aorganizirale bi 6 tematski radionica u trajanju od 90 minuta na kojima bi se ciljano izradjivale tocno odredjene maske. Radionice bi zapocinjala u tocno odredjeno vrijeme, trajale 90 minuta i to je to - vas trebamo za pomoc u kreativnim radionicama i za drustvo na rodinom standu koji ce sat dva prije radionica i sat dva poslije biti biti ispred kina
nakon ili prije kreativnih, biti ce rodine radionice - svaki dan po jedna MŠD, PP I SUAS - jos ne znamo tocan raspored
Muki, i ja sam tu!!! :D
a jel mogu doći SUAS-ovke/ci koji nisu samoborci?
ofkors :D
pa svi ste dobrosli i pozvani
ne samo samoborke i samoborci
Mukice, jeli ima kakve novosti po ovom pitanju?
sve novosti su na topicu Kreativci i standeri pomozite!
molim vas da se tamo upisete na listu kad bi mogle doci i pomoci nam malo oko svega