-
Jedu li vaši 2,5-3 godišnjaci kiselo zelje?
Znam razloge zašto je kiselo zelje (oliti kupus) zdravo za odrasle. Interesira me da li ga jedu i vaša djeca ili su ga jela u dobi od 2,5-3 g.
M. ga je jučer probao prvi put i kao i obično vezano uz takvu neku "jaču" hranu, oduševio se. E, sad pošto je to bio prvi put, nisam mu ga dala ne znam kolko, iz nekakve paranoje da je to možda preteško za njegov želudac, ali vidim da mu se sviđa pa ne znam da li da mu ga redovito dajem.
Usput rečeno, on i inače voli hranu "zdravo seljačku" tipa grah s orzom, grah s manistrom (na intervjuu za vrtić kad ga je psihologica pitala šta najviše voli jesti jasno se izjasnio: "manistru i fažola" - kaže ona: "Lijepo, al nemamo to baš često na meniju
), meso i povrće na gulaš, ćušpajze svih vrsta i tako to. Klasična dječje papice a la čokolino, nikad nije prihvatio (umjesto toga, recimo, obožava palentu, oliti žgance).
-
probao je i voli ga...mislim nije jeo sirovo na salatu nego u sarmi
-
Osoblje foruma
-
Hvala leonisa
Tu je stvarno vesela diskusija oko kupusa, sarmi, arambašića i sl.
molim moderatorice za ovaj topic izbrišu.
-
Moja 1-godišnjakinja je jela, sa oduševljenjem, onda je jela i kao 2-godišnjakinja. Za 2,5-3 godišnjakinju ne znam, nije nam se kupus još ukiselio
-
Ha, ha kiselo zelje. Trenutno ne jede nikakvo povrce, tek tu i tamo s makaronima. Jede s krpicama obicno zelje, a kad bi proslo i kiselo-gdje bi nam kraj bio.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma