Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Pećnica-ima li razlika

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Pećnica-ima li razlika

Imam Zanussi pećnicu, ugradbenu, staru 4g. Otišao grijač. Kada smo kupovali, to nam je bila prva pećnica. Kupili smo jednu od tada najeftinijih modela.
    Pitam se da li se isplati popravljati - naime, nisam bas nesto bila zadovoljna. Dugo se zagrijavala, nejednako pekla..E sad, nisamo ni MM ni je neki iskusni kuhari. Mojoj mami, npr. pećnica nista ne znaci - snađe se sa svakom. kaze da svaka pećnica ima svoj način pećenja i samo ga moraš skužiti...Njoj je dobra bilo koja...MM bi neku fensi, valjda da sama i ode u dućan po namirnice...
    Isli smo malo po dućanima, i stvarno ima puno modela i veliki je raspon cijena.
    Da li se isplati investirati u dobru pećnicu? Koristimo je 1-2x tjedno-meso, riba...
    Koliko kosta izmjena grijaća ako se odlučim za popravak?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako nije neka fensi pecnica, onda ima obicni grijac koji kosta do 100kn i mozes ga sama promijeniti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moja sljedeća će definitivno biti ona s pirolizom! Zbog čisšćenja jer ja je dosta koristim. Dosta je i skupa ali ako si uštediš vrijeme i sredstva za čišćenje (mada ja imam i Aqua Jebbo koji je odličan za čišćenje pečnice) isplati se ...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Baciti pećnicu zato jer je otišao grijač je isto kao da baciš auto zato jer su gume očelavile. Mislim da bi pećnicu trebala imati bar još 4 godine.

Ja imam svoju pećnicu već 8 godina i još nije za baciti. Inače moja pećnica je Končar i nikad u tih 8 godina nismo mjenjali ni sijalicu ni grijač, nikad se nije pokvarila, ali baš nisam zadovoljna kako ispeče meso.

Prije toga sam imala Gorenje i ta je odlično pekla, ali svaki čas je trebalo mjenjati grijač ili sijalicu. Moja sestra je postala ekspert za mjenjanje grijača.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj brigita2 prvotno napisa
    Baciti pećnicu zato jer je otišao grijač je isto kao da baciš auto zato jer su gume očelavile. Mislim da bi pećnicu trebala imati bar još 4 godine.

Ja imam svoju pećnicu već 8 godina i još nije za baciti. Inače moja pećnica je Končar i nikad u tih 8 godina nismo mjenjali ni sijalicu ni grijač, nikad se nije pokvarila, ali baš nisam zadovoljna kako ispeče meso.

Prije toga sam imala Gorenje i ta je odlično pekla, ali svaki čas je trebalo mjenjati grijač ili sijalicu. Moja sestra je postala ekspert za mjenjanje grijača.
    Neću je baciti, odnijeli bi je u vikendicu.
    No, neću je baciti ni u kom slučaju. Zvala sam servis, grijač je 210kn. Jedino mi je bed kaj se mora zakapariti da bi ga naručili, čeka se 10 dana, pa onda po njega. A servis je na suprotnom kraju grada.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:shock:

Ma daj? Pa ja sam grijac za svoju kupila u obicnom ducanu koji drzi elektromaterijal.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zvala sam broj za servis na Zanussi stranice. Kaj nisu grijaci razliciti, kako ti je pasao u pecnicu?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam mijenjala prije 3-4 godine i frajer je u ducanu imao samo dva modela grijaca za SVE pecnice. Razlika je bila u velicini plocice koja se nasarafi na straznji zid pecnice.

Mozda da pitas u nekom obicnom ducanu, ne u Zanusijevom servisu, dam glavu da mene nije kostalo vise od 100kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •