i ja ovakoJa ju pustim da odradi do kraja (sve, skupa s centrifugom) i onda vratim na ispiranje
i ja ovakoJa ju pustim da odradi do kraja (sve, skupa s centrifugom) i onda vratim na ispiranje
Pa da - ali ovim novim turbo pametnima možeš unaprijed reći da isperu još x puta...mama sanja prvotno napisa
Je, ali koliko sam shvatila curke pričaju o dežuranju pa sam malo zbunj zbunj :?Olivija prvotno napisa
pa da. ja ne cujem svoju kad zavrsi s pranjem, nego moram provjeravati, gledati na sat svako malo, trcati (s stomakom) dolje gore po ovoj zimi , ma ne da mi se... pa onda opet kad zavrsi namjestati da preskoci neki tamo program, pa opet kad treba isprazniti ves. meni je to komplicirano. ne znam ili sam ja komplicirana.mama sanja prvotno napisa
moja posebno ima centrifugu, ispiranje, namakanje i omeksivanje :?
cokolina, ako ti je problem namještanje ispiranja, mašinu kad završi vrati na neki kraći program (npr za osjetljivo rublje) i isključi grijače. Eto ti dodatnog ispiranja!![]()
probala jesam, al meni to opet preduuugo traje.
Moja ima krug sa 8 crtica kraj kojih ništa ne piše (stara bogtepitajkoliko)..a ništa, vratit ću crticu-dvije unazad
ja isto ovako, inace perem sa faksom, kad mi se cini da smrduckaju, ili da su tvrde, isperem jos jednom, nekad i kad vidim da je zavrsila, stavim nek jos jednom ispire, za svaki slucaj.Lutonjica prvotno napisa
Znate li štogod o ovim pelenama:
http://www.la-ptite-prairie.com/index.php?page=13&lg=2
Mislim, jesu li ok, osim što su lijepe?
i skupe, 25 e komad :shock: + postarina :shock: = :shock: :shock:Pups prvotno napisa
stvarno :shock:lucylu prvotno napisa
zanijela sam se, uopće nisam na cijenu gledala... uf
joj cure sltigle mi nove dvije cuddlebumsice, tak su![]()
nakon mjesec dana putovanja, uh
Joj, i ja sam ih čekala 2 mjeseca, ali su prekrasne!
Možete pogledati novitete!. JA mislim da je to-to. Ne smijem više kupovati!
Olivija koji noviteti,
Bambesey - fitted OS mi je preeeekrasna
Ajme, ne mogu si pomoći...![]()
CuddleBuNs!!!
Sorry.![]()
TeddyBearz prvotno napisa
Neka, neka! Mene "buns" ne asocira na ništa, a "bums" da, pa onda to tako i ode! Ispravljeno!
Quick definitions (buns)
# noun: the fleshy part of the human body that you sit on
Iliti guza.![]()
pa odkud vi iskopate sve te pelene? za neke nikad culaOlivija prvotno napisa
![]()
inace je kolekcija super![]()
Imala sam priliku slati u London, pa su ovo zadnje uglavnom UK proizvodi. Preporuku i recenzije dobijete kada ih stavim u pogon!
Teddy - "bum" - Brit slang: the buttocks; rump. Evo, sad sam naučila da su i jedan i drugi izraz "guze"![]()
Pa znam ja što je "bum", samo ne ide u naziv te pelene.![]()
Nikak da se nas dvije izborimo za ispravan nazivTeddyBearz prvotno napisa
![]()
Bilo buns ili bums, svejedno su prekrasne! Olivija, kolekcija ti je opaka!I Little Lamb si nabavila?! Čekamo tvoje komentare...
Ej, može pitanjce o FB? Stigle jučer, već su oprane i čekaju u niskom startu.
Negdje u pozadini mozga (, ak to postoji) mi zvoni da taj materijal ne ide direkt na bebinu guzu. Ili sam nekaj pomiješala?
Zbilja? A meni se baš uložak činio preeeefiiiiniiiii.Dia prvotno napisa
Ok, hvala ti! Danas imamo dakle svečano oblačenje u famoznu fazibanzicu. :D
Nadam se da joj L neće biti prevelike.
pitanje dijelom vezano za platnene, dijelom za zdravlje. uvijek sam ih držala na suho, par dana do pranja, i uvijek sve ok. u zadnje vrijeme prestrašno smrde! toliko da su morale preseliti na balkon. tko ima iskustva sa urinarnim infekcijama i koji su još simptomi osim tog smrada? tj, znači li to obavezno infekciju ili ne?
MarikaPika - FB ulošci (a i za dosta drugih pocketica) su od mikrofibre. To je materijal kao na čudesnim krpama za prašinu, i to jako navlači vlagu na sebe, tako da na guzi mogu ostati bukvalno opekline. Ako je između flis/bambus/.... što već - sve funkcionira odlično, ali mikrofibru nikada direktno na kožu.
Lapis - a može biti od previše detrdženta, od premalo detrdženta, prije prehlade (Gabove pelene uvijek više smrde prije no što se pokažu simptomi prehlade),... Malo si pogledaj tu po forumu: ima preko nekoliko topica vezanih za smrdljive pelene.
Hm, ipak su joj prevelike. :/ Oko nogica. E sad, jučer ju je nosila svega sat vremena pa nije ni stigla promočiti, pa moram još vidjeti da li bude u dužem periodu.
Trebam vaš savjet.
Ovakva je situacija;MM me gnjavi zbog covera.Nikako mu nije jasno zašto smo prešli na platnene a opet koristimo "plastiku".On bi da je sve prirodno.
I tako ja došla na ideju da bi mu mogla "podvalit" AIO.Tu ne idu coveri,zar ne?Da li bi to uopče bilo dobro za bebu staru nepuna 4 mjeseca?
i AIO ti ima cover, samo je on nasiven na pelenumimoza prvotno napisa
prirodna varijanta bi ti bila vuna. potrazi temu tu na forumu
nama su M FB velike oko nogica! probala sam i happy heins i super su nam L, i sad sam poludila za onim njihovim printovimaJelka prvotno napisa
i to skoro na kraju pelenastva
![]()
nama dobro drze, ali ja uvijek stavim jos nesto uz onaj njihov ulozak
Ajoj meda, sad se lupam kaj nisam pitala koju veličinu da uzmem.
ma Jelka to ti nema veze, vidis da nama i M plese oko nogu,a Jana sigurno ima noge buckaste ko dorian, ako ne i buckastije
jelka, mislim da u tom slucaju bi bile dobre one petite velicina
Da li netko zna kakve su platnene pelene i zastitne gacice LUCI?
Ja do sad nisam nikada cula za njih...
Koristi li ih tko???
Jelka, petite ti je bas za duge, a mrsave bebe, pa ako su ti L velike oko nogica, petite ce ti sigurno biti dobre. M ti mozda budu malo uske oko nogica :/Jelka prvotno napisa
Ajoj, nema sad love kupovat druge. :/ Morat će pričekati da se Jana zbuca.Dolisa prvotno napisa
Ali to kak opisuješ petite, mislim da joj ne bi bile dobre. Nije ona baš neš dugačka, a ni mršava.
Jelka,![]()
Pade mi na pamet, imas li nekoga u blizini tko koristi FB, da probas petite ili M velicinu? Onda ces rijesiti nedoumicu oko velicina i znati sto kupiti kad budes imala nofce
To je skroz novo, mislim da još nitko od nas nema. Meni se čine zgođušne; i pelene i gaćice.Pooh prvotno napisa
Oli, gdje si nabavila ove muževne Cuddlebuns uzorke? Nigdje nisam naletila na takve. Općenito, gdje god ja tražim, svugdje piše "out of stock". :/![]()
Elinor prvotno napisa
Sad sam odvalila na muževne uzorke! Uzimala sam ih s Lil baby buns... virkala sam ih par tjedana da budu na stocku, a da stignu u moje ruke preko 2 mjeseca
![]()
mimoza mozes u babyshopa kupiti vunene zastitne gacice, popolini ili naci negdje kod teta sivalica/plelicamimoza prvotno napisa
vuneni soaker, ja ga nemam ali ga sada planiram uzeti
a sto se tice AIO mi koristimo njih i pocketice, a moja I. ima 3 i pol mj., sve igra :D
takoderOlivija prvotno napisa
![]()
nije mi bilo jasno jer prvi put kad sam narucila doslo je u roku od dva/tri tjedna, bile su azurnije
Jelka koju si veličinu FB naručila a da ti ne paše?
Ja se sad mučim da li sam dobro naručila M za moju malu. Ima 10,5 mjeseci i oko 8 i pol kila. Po mjerama joj paše :/
I još jedna stvar. Naručila sam preko http://www.fuzzibunzstore.com/ i nisu mi još poslali nikakav mail, niti provukli kroz karticu. Ima ko iskustva s tom stranicom :?
Moj L. ima 10 mj. i 11,5 kg, imamo M i kopčam mu na prvi vanjski oko nogice, a drugi oko pasa. I ja sam se pitala jesam li dobro naručila, no za sad funkcionira (samo se bojim da će za koji mj. morati u veće :/ ). Za kilažu tvojeg zlata mislim da je veličina M ok. Naručivala sam s naših stranica tak da ti za ovo drugo ne znam reći.Ana i mamino zlato prvotno napisa