Evo da se pridružim raspravi o FB veličinama. Mi smo danas isprobali S, maleni ima oko 6,5 kila i super mu paše, a kopčamo na najmanju veličinu. Još imamo dva drukerčića viška i gore i dolje. Imamo i M koju nismo još isprobali ali čini mi se oooogromna; mislim da još puno moramo rasti za to.

Naime nisam mogla odoljeti pekrasnim Pahiljičinim novim pocket pelenama koje sam ugledala ovaj vikend na Sajmu! Još ih ne vidim na njenoj stranici, ali vam mogu reći da su jako lijepo i pedantno sašivene, u pastelnim bojama, po veličinama, na drukere. Sinoć sam je oprala, a valjda ću je isprobati kasnije u toku dana (kad se Gab vrati od bake).

. Ista ta nam je već jednom propustila na istom mjestu, no mislila sam da je procurila oko nogice jer je bila samo mokra, a danas se lijepo vidjelo gdje je izašlo jer je propustila malo mekšu stolicu. Je li netko imao slično iskustvo? Kupila sam u babyshopu pa ne znam primaju li reklamacije - na pelenama piše 90 dana garancije na izradu :/ .

, a strpljivost mi nije jača strana . 

i sama je zena rekla da bi najradije svima zamijenila ove stare sa novima 

, ali baš mi je to fora.

Prave Rumpsice se mogu sakriti pred tvojom pelenicom.

fali joj pelena... pa kad fali, pravac prvi web dućan, jer, zna se - faliti ne smije!