Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 277

Tema: ZPB 2005. (25. dio)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    ajme al ste se raspisale, a ja popodne bojkotiram komp, ljuta sam na MM tak da svašta pomišljam!
    ticina masa to vam za za raditi ukrase na torti i može se cijela torta s tim "obuči", imate na receptima
    krevetić - rastavljen, nemoj zaboraviti slikice. formula wao pa to će biti prekrasno :D
    haribo - nemoj zaboraviti slikati, baš me zanima. jesi kad radila s tom masom i s marcipanom? jesi ju kupila ili pravila t.m.?
    Kala dnevno promjeni, ali doslovno, 10 gačica jer se čeka do zadnje sekunde pa i duže i onda su mokre. dobro je što ih odma skida i onda je juriššššš po kući. sva sreća da ih imamo tonu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Pa dobro kad će MENI netko poslati neki lijepi paket
    možda ak rodiš još koje....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ima nas još!!!! jel ti lakše

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mial mogli bi nam bar jedan kolektivni poslati npr iz Slavonije

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    možda ak rodiš još koje....

E da, ni meni nitko ne šalje pakete...(a u onom od Maruškine sestre, našlo se nešto i za Juru )...ali, iako mi ih nitko ne šalje, ja ih i dalje obožavam...vrhunac paketa s robom kojeg mi "netko šalje" je Laredoute paket, svakih 100 god (kojeg sam,naravno, uredno platila.

A ja se nadala da će krevet doći sastavljen...al sam bedasta

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:D :D
    mislim da smajlići sve govore
    evo upravo sam dobila mail s tortama ticino mase pa ako koga zanima ili treba ideju pošaljite mail na pp
    sinoć sam te se sjetila MB, malac se počeo loviti za ogradu kimbija i pokušava se dignuti :shock: , Kala stoji na ogrdi i skače i vrišti - a ja . . . šta ću nit me tko čuje, nit me ko sluša . . .
    danas Kala ima predstavu u vrtiću i baš mi je žao što je nije gledala. ona i dalje kašlje tu i tamo, čak mi se čini da joj je po noći najgore, ali nebudi se i nos još redovito puše sa malim zelenima. mene spasile kapi od sljezovog korjena, sad mi se sinusi čiste i nema više onog pritiska u glavi

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Samo reci šta ti treba

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Samo reci šta ti treba
    ma vidi ti nju!!! 1000000000000 x
    ak je frka s djecom - veli šalji na vlak
    sad daje šta treba
    za poklon-iznenađenje prva
    ma ak tak nastaviš morat ćemo smisliti kam da te prijavimo kao pravog dobrotvora, ono kao Majaka Tereza

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Trak bliži se Dan republike i kolinje... Pa ti vidi
    Mial nadam se da nisi vegetarijanka. Podjelit ćemo u Sparu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MB, di ćete na skijanje?

p.s. Pa ako bake čuvaju troje, još jedno im ne bi bilo viška, ha?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    ma ak tak nastaviš morat ćemo smisliti kam da te prijavimo kao pravog dobrotvora, ono kao Majaka Tereza
    da bar jesam

Kolinje-što je to? Sve mogu podnjeti ali to ne,bila sam jednom i hvala ne bi više,ono kad svinja cvili.......neću dalje....užas....
    MB-pošto ne znam za nikoga da kolje iz prve ruke,mogu ti jedino otići u Konzum ili slično pa nabaviti kulena,šunke,čvaraka....a šta kažeš na švargl i sulc prestrašno....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    [vrhunac paketa s robom kojeg mi "netko šalje" je Laredoute paket, svakih 100 god (kojeg sam,naravno, uredno platila.

Mi stvarno često dobijamo pakete kad imamo rodbinu po cijelom svijetu : seka u Americi kao i dvije tetke od mm-a,pa sestrične u Australiji i još jedna u Londonu! Zaista nas se često sjete :D ali i mi njih!
    Ja bi ipak radije da mi je bar seka ovdje
    Čim Roko još malo naraste planiramo turneju u L.A i u Sidney!

I tako se ja sama sa sobom napričala

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tra pa valjda ima netko oko tebe tko prodaje domaće proizvode od pajceka. A kulen je tak i tak od prošle godine pa ne bu cvilil

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tra pa valjda ima netko oko tebe tko prodaje domaće proizvode od pajceka. A kulen je tak i tak od prošle godine pa ne bu cvilil
    Ne bi vjerovala ali nema. Mislim uvijek se kod nas može nabaviti sve iz domaće radinosti jer uvijek netko nekoga pozna,ali vrlo rijetko to radimo,nemam naviku. Odem pa kupim. Jedino piletinu kupujem domaću preko mame!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo , da vam se i ja molo pridruzim i da vam velim da ste
    genijalne. Uvijek me nasmijete do suza .

Vanja i ja smo se upravo digle s popodnevnog spavanja .
    Zmirila je pet minuta i onda se digla i rekla da se ona naspavala
    i da idemo sad u drugu sobu .
    Ne znam uopce zasto ju uopce pokusavam uspavati kad je svaki dan ista prica. Ni jedan dan nece zaspati.
    Sto se tice oblacenja, to da ni ne spominjem. Na dan se presvuce deset puta.
    Malo , malo pa dodje drugacije obucena .
    I oblaci si i stramplice i to u vecini slucajeva na pravu stranu.

A vidim da se pise i o skijanju. Mi smo imali velike planove za sljedecu godinu( 2. mjesec).
    Trebali smo ici u Svedsku, ali na kraju smo odustali.
    Odlucili smo da cemo ici tamo dok ce klinci biti malo veci.
    A , sad gledamo nesto u Austiji i u Bosni.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

stavila sam Kristijana na spavanje bez pelene, zaboravila

sad mi glupo ulaziti u sobu i buditi ga, tako da se pripremam na poplavu

**mial** inspirirana sam topicem o t.m i evo prvi put ga sama pravim
    mogu ti reci da uopce nije komplicirano (a toliko sam se bojala)
    slijedila sam upute od cuvene migulice
    ideju za tortu cu najvjerojatnije "posuditi" od Linde (Hallo Kitty torta), mislim da ce kod mene biti samo glava od H.Kitty ako uspije ako ne onda ce biti svjetici, masnice i sl.

saljem ti mail

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ispravak: cvjetici a ne svjetici

masa je gotova sad me jos ceka pravljenje torte i prekrivanje ticinom

pospricala sam majicu crvenom bojom, vjerojatno ce mi ostati to kao uspomena na prvi ticino

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo me jos jednom

mi se jutros klizali, napadalo nam snijega a barice od vode se zaledile :D :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi ćemo najvjerojatnije u Austriju zadnji tjedan u siječnju. Jeftinije je a i nema više školraca. Razmišljamo o Badu ili St Oswaldu

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    evo me jos jednom

mi se jutros klizali, napadalo nam snijega a barice od vode se zaledile :D :D :D
    mislim da ce ove zime nase skijanje izgledati ovako

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi ćemo najvjerojatnije u Austriju zadnji tjedan u siječnju. Jeftinije je a i nema više školraca. Razmišljamo o Badu ili St Oswaldu
    Ovo kao da sam ja pisala!
    Ako nađete neki pametan aranžman, javi.
    Baš bi bilo super....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

MM i ja, a sve više primjećujem i Patrik, smo ljetni tipovi, tako da cijeli godišnji protratimo na more, a po zimi me samo pusti da se grijem doma i ni slučajno ne izlazim ni na kakav snijeg.
    Zimi bih najradije odspavala zimski san, lijepo odhibernirala i probudila se u proljeće kad sve opet lijepo procvate....tako da skijanje nula bodova, iako sam nekad znala otići (u Češku ili Slovačku nemam pojma , al uglavnom na Tatre), ali me nikada nije baš previše oduševljavalo, a pogotovo sad kad ni iz kojeg obzira ne dolaze u obzir ama baš nikakve kondicijske pripreme bez kojih ne znam tko bi me sastavio poslije skijanja.

Jel ispravljate svoje klince kad kažu nešto krivo - rod, broj, padež, sleng, dijalekt....ja zasad ne jer mi je to tako slatko kad kaže - oćem, nećem, možem , ali u nekoj budućnosti namjeravam da baš čitav život ne govori tako.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ajmo brzo priznajte da nemoram tražiti - tko je reko da mu se šalje pp ak nas interesira ukrašavanje kolača jer imaju ideje?
    Maruška može. Mi gledamo neki all inclusive trenutno na skijalištu, a ima i zabave za limače

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pozz....evo da se i ja javim pošto je Mateo i dalje u karanteni pa kao nestignem puno se igramo,čitamo-što je stariji sve mi je zanimljiviji al veselim se vrtiću u ponedjeljak očito samo ja,mm na putu,a Mateo neželi ni čut za vrtić,pitala sam ga jel mu lijepo u vrtiću veli da je,a hoče li ići veli da neće ja pitam zašto a on TETA IVKICA LJUTA :shock: :? neznam šta da mislim jasno mi je da one nekad i podignu ton al i ja podignem pa nekaže da je mama il baka ljuta! Ako je iz toga proizašlo što on nevoli ići u vrtić a još uvijek je na adaptaciji onda bi se žena stvarno trebala skulirat svakako ču tražit razgovor! Skijanje-na Sljeme to će Mateu biti pravi doživljaj! TRAK kakva si ti to slavonka pa kupuješ meso u konzumu? moj susjed prek puta nas ima farmu pa je kolinje svaki dan niš strašno pošto sam i ja iz centra grada udala se na selo! Mateo spava,kupila sam sirup od jaglaca za razrijeđivanje sekreta pije ga 3x dnevno vidi se neki pomak

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

MB **mial** je rekla da ima torte poslala sam joj pp i

ako nadjete nesto zgodno za skijanje ili imate preporuku za nesto gdje ste vec bili pliz stavite, mozda se predomislimo kad vidimo

inace vise volimo more
    mislili smo prosle godine otici negdje u snijeg pa nismo
    mozda ipak ove odemo

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Jel ispravljate svoje klince kad kažu nešto krivo - rod, broj, padež, sleng, dijalekt....ja zasad ne jer mi je to tako slatko kad kaže - oćem, nećem, možem , ali u nekoj budućnosti namjeravam da baš čitav život ne govori tako.
    Sad da se ja napravim pametna i da me možete nakon toga popluvati: kažu da se nebi trebalo djecu previše ispravljati jer se tako usporava njihov jezični razvoj jer ne vole da ih se preveć kritizira - loše za samopouzdranje. Nego treba se navodno ponoviti to isto kaj je on reko ali u nekom drugom kontekstu npr. Mama daj abuku, treba odgovoriti: hoćeš jabuku?
    Eto - malo pameti i od mene

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i naravno sad kad je covjek treba nje nema!

MIAAAAAAAL!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma bravo MB

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja obično ponovim onako kako je on rekao: babuku i i badarinu i čito se super sporazumijevamo i meni je to tak slatko - samo naš jezik koji nitko ne razumije....ali znam da to baš nije dobro jer će krivo nauči...brijem da ima jpš vremena.

Isto ko kad je tek počeo pričati, za kamion smo mu uvijek govorili bljaaaaaa jer je zmazan i dijete je uvijek za kamion govorilo bljaaaaa, misleći da se to tako zove , onda je jednoj (većoj) curici jednom pokazvao kamion i vikao bljaaaa, a ona ga je otfikarila: "nisam ja bljaaaaaaa, ti si bljaaaaaaaaaa".....a jadnom djetetu ništa nije bilo jasno....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

OPROSTITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    bila mi mama pa onda ona ludi ak odem na komp a pesek koji nosi obavijesti već sav ekran mi izlizo a ja već luda kad će otić

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Greške u govoru.
    Lovre (uglavnom) govori jako čisto. Jako se trudi oko deklinacije i konjugacije ali taj dio često ne pogodi. Znam da treba nekako iskriviti riječ ali ju obično iskrivi na krivu stranu, if you know what I mean.
    Npr. Mama, zvaj baku na telefon. Ja ću operiti ruke.
    Relativno često ga ispravim ALI samo zato što sam primjetila da je on dijete koje voli učiti (takve stvari). U stanju je bezbroj puta ponoviti zamnom neku riječ, sve dok ju točno ne izgovori. Čini mi se da to doživljava kao neku igru.

MB, daj neki link da odem i ja virnuti. Pričam o skijanju, ne o kolačima...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Daj neki mail na pp pa ću ti od doma poslati - imam link doma. Baš bi bilo dobro da idemo zajedno
    Mi papamo nine - mandarine i sl.... Još se ne uzbuđujem jer tak i tak kaskamo u tom :/

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Relativno često ga ispravim ALI samo zato što sam primjetila da je on dijete koje voli učiti (takve stvari). U stanju je bezbroj puta ponoviti zamnom neku riječ, sve dok ju točno ne izgovori. Čini mi se da to doživljava kao neku igru.
    Ovako i ja. Najsmješniji je kad kaže "možem" i "hoćem"
    Ali općenito mu je gramatika vrlo dobra za njihovu dob!
    Jučer smo učili pisati njegovo ime na piši briši ploči,mislim naravno da sam ja pisala a on samo tražio da gleda kako ja to radim!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mama27 prvotno napisa
    A , sad gledamo nesto u Austiji i u Bosni.
    'Ajte i vi s nama u Bad!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi papamo nine - mandarine i sl.... Još se ne uzbuđujem jer tak i tak kaskamo u tom :/
    Kad ljudi čuju Lovru kako priča svi su :shock: (pozitivni šok).
    Kad ljudi vide Lovrine pelene svi su opet :shock: (negativni šok).
    'ko ih šiša!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A kod nas ovako-kad ljudi vide koliko priča-
    -ne vjeruju da ima ni 3 godine. Kad ga vide koliki je,misle da ima 4,a kad vide kako hoda i trči dali bi mu 1 i pol

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi meljemo sve u šesnaest i to svi zajedno ali da ih se baš rzumije nemam pojma.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bitno da ih ti razumiješ

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

-kad ljudi vide koliko priča-
    -ne vjeruju da ima ni 3 godine. Kad ga vide koliki je,misle da ima 4,a kad vide kako hoda i trči dali bi mu 1 i pol
    Svjetska si!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa kad je- trči kao rasklimani stari čiča,uopće ne gleda kuda ide,lupa glavom o sve štokove u stanu,vani zapinje o sve ljude i stvari što mu se nađu na putu,pada svako malo jer je prebrz,a smotan,i još mu težina smanjuje pokretljivost

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pa kad je- trči kao rasklimani stari čiča,uopće ne gleda kuda ide,lupa glavom o sve štokove u stanu,vani zapinje o sve ljude i stvari što mu se nađu na putu,pada svako malo jer je prebrz,a smotan,i još mu težina smanjuje pokretljivost

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

kad ivan kaže nešto krivo npr. Vucija umjesto Lucija
    ja mu kažem "Da, to je Lucija" izbjegavam "Ne, kaže se Lucija"

ponekad pokušam sa "L,l,l Lucija" no L nam nikako ne ide

imamo jednog rođaka Dinka kojeg ivan zove biko iako može lijepo reći i d
    pokušavam ja njega naučiti pa mu govorim "D,d,d Dinko"
    a on meni lijepo "D, d,d, Biko"

meni se čini da bi moj ivan mogao i više i razgovjetnije pričati :/

meni za ivana stalno svi govore kako je čvrst i spretan, žilav io jak ko bik iako tako ne izgleda
    on je stvarno od kada je bio beba motorički jako napredan
    sad s eviše točno ne sjećam ali znam da kad sam pisalal o njemu kao bebi da su svi bili :shock: kako s ebrzo okretao sa leđa na trbuh i obratno, propuzao je već sa 5.5 i slično, nećak je npr. 3 mjeseca stariji ali je ivan sve motoričke radnje obavljao prije njega
    žao mi je ko psu što ga nisma slikala kako za 2, ročkas vozi romobil, a i s biciklom je rano krenuo, morati ću ga dati na nekakve sportske aktivnosti, možda kapne kakva para

a ja nikada nisam skijala, kad smo si to i mogli priuštiti nismo išli, sad je već malo teže
    ali sam bila u sloveniji na sanjkanju, imamo profi sanjke a tamo ima par jako dugih staza pa se spuštaš ko divljak jedno 10 minuta, juriš skoro ko na bobu, luuuudooo ali i opasno, jednom smo u 2 ujutro, jer najbolje je po mraku, sletjeli u mini provalijicu, ja i mm na jednim sanjkama, nabila sma si obraz na njegovu galvu, jedva smo se vratili na stazu, a frendovi su već bili dolje na cilju
    najgore je kaj se penješ 45 min. da bi se spuštao 10tak i manje i to s akomplet opremom

uvijek smo išli u gluho doba noći jer ima manje ljudi i gušt je po mrklom mraku samo sa onom rudarskom svjetiljkom na čelu, a najslađe je kad dođeš na vrh u planinarsku kuću na topli čaj
    to su bili dani, nit brige nit pameti...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    a najslađe je kad dođeš na vrh u planinarsku kuću na topli čaj
    to su bili dani, nit brige nit pameti...
    S ovim si me bacila u bed ....ah !

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Djevojke, žene, majke, djeco odo po svoje malce...
    Ugodan vikend

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    imamo jednog rođaka Dinka kojeg ivan zove biko iako može lijepo reći i d
    pokušavam ja njega naučiti pa mu govorim "D,d,d Dinko"
    a on meni lijepo "D, d,d, Biko"

Kako vi sa D, tako mi sa R.
    Zna izgovoriti R ali ga ne koristi uvijek. :?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kad ja Kala bila beba stalno mi je gurala nogice u nos, a ja njoj nemoj, fuj mude cmude i tako su i dan danas noge cmude iako zna reći noga i kuži šta je to. recimo kad padne boli me noga. baš mi danas mama veli kako više ništa ne kuži Kalu dok priča, počela je frfljati, tepati, izmišljati neke svoje rijeći. a najbolja je kad traži odgovor a ja nemam blage o čemu ona to, pa mi objašnjava. jedno vrijeme je znala kad bi izgovorila neku riječ a nije bila sigurna jel ispravno onda bi me gledala u usta i rekla sad ti mama kaži Kali. R je naučila izgovarati, ali ga neupotrebljava stalno.
    braco je do nedavno bio Kilal, a sad je Hiar.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moj frajer još spava točno 3 sata a večeras će Počeo je sa ispitivanjem 1000x zašto nikad kraja dok mu nekažem da prestane da je dosadan, zašto ovo,zašto ono a tak mi je sladak kak non stop brblja snama i sam sa sobom!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nina poznato mi je to. 1000 zašto pa dobije odgovor i onda opet a zašto, ali kvaka je u tome što nesmijem isto odgovoriti
    Kala spava u svom šatoru u boravku nije htjela u svom krevetiću. ona na podu , a braco na bračnom
    odoh, mah-mah do sutra kreće na snagu bojkot kompa, a i MM zadavila bi ga najrađe

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

na podu :shock: vjerovatno ima neki podeblji prostirač pa joj je mekano! baš si mi dobra kak se ljutiš na sm,pitam se pitam šta li je skrivio ipak se ti javi sutra

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hvala mial na slikama!

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •