MM i ja već odavno ne kupujemo poklone za iznenađenje, nego lijepo odemo skupa u grad, kavica i to i svaki si izabere što hoće, počevši od rođendana, Božića, godišnjica pa nadalje.... a onaj drugi plati....oduvijek volimo spajati ugodno s korisnim, tako da ja već jako dugo nemam takvih muka.
Obično to bude nešto za obući, a isto sam nekad davno ispotrošila ove novčanike, remenje, torbice za sve i svašta, kozmetike, parfemi i slično.
Ono što je MM-u recimo bio jako kreativan poklon iznenađenja od mene je električni brijaći aparat kad mi je to onako slučajno prišapnuo...
Ove godine sam sigurna što želi, ali to ti je uvijek nešto što si ne kupi preko godine iz ovih ili onih razloga, pa ostane za Božić - drugi (LCD) televizor za spavaću sobu, da tamo ode gledati kad Patrik gleda baby tv - mislim da nam je to ove godine zajednička želja , pa ćemo troškove podijeliti na pola i svaki će svakome kupiti onu drugu polovicu
Patriku više ne znam što od igračaka kupiti jer ih više stvaaaaaaaaaarno nemam kamo staviti. Mare :shock: tolike guralice? Pa gdje ih držite, meni je i onih par kamiona i jedna guralica preko čitavog boravka - stalno! Znam da bi on samo traktore, kamione i bagere, tak da ni tu nemam što puno razmišljati, ali iskreno, stvarno ne znam kad će se stići sa svim tim igrati. Jučer smo opet izvukli kocke za slaganje nakon 100 godina i lijepo ih je slagao. Očito treba malo zaboraviti na neke igračke, tako bi mu čisto lijepo mogla za Božić pokloniti i koju staru igračku, a da ni ne skuži da se s njom već igrao, koliko ih ima
MM i ja roditeljima zajednički kupujemo poklone. Svekru obično nešto od vina - neke posebne otvarače boca, čepove, ovakve, onakve, pehare...a tu se stvarno može potrošiti novce ako znaš da netko na to brije. Sveki kupujemo kozmetiku. Mojima - mami uvijek nešto za kuću jer njoj nikada ništa ne treba , a tati ono za što izrazi želju - CD-ove (brije na jazz), policu za CD-ove, sjekiru , i naravno nezaobilazno: čokolade u neograničenim količinama ko malom djetetu , sestri obično odjeću....