Ima jedna ribarnica u Dubravi na placu...naziv Posejdon...
nisam nikad niš uzimala a tak bi rado malcu dala ribe (jeo samo na moru)...ima li tko iskustva? svježa roba??
di vi nabavljate ribu u Zg??
i jeste li sigurni da je ok?
Ima jedna ribarnica u Dubravi na placu...naziv Posejdon...
nisam nikad niš uzimala a tak bi rado malcu dala ribe (jeo samo na moru)...ima li tko iskustva? svježa roba??
di vi nabavljate ribu u Zg??
i jeste li sigurni da je ok?
Moj svekar - Dalmoš i poznavatelj riba, tamo je par puta kupio ribu i bio zadovoljan. Ja se baš ne kužim u ribu, pa kupim u većim centrima smrznute ribe. Toni odmalena rado jede file oslića i bakalara, a to isto kupim smrznuto.
ja kupujem uglavnom tamo ali i u one dvije male ribarnice pored
do sada nisam imala prigovora...
ja kupujem u ribarnicama na placu bilo kojem i uvijek sam zadovljna
vjerujem im![]()
xanima prvotno napisa
a i kuzi se jel friska ili nije. i ako slucajno ne skuzim gledajuci, skuzim kad je krenem "sredjivati"![]()
e sad sam ovo vidjela! ja kupujem u onoj maloj ribarnici papalina jer tamo radi meni poznati decko i uvijek mi kaze sta je zbilja frisko. od njega sam cula da ovi smrzavaju, pa odmrzavaju i slicno, a bili su i zatvoreni od strane neke inspekcije.
a da se nas dvije upoznamo??![]()
il da kupiš ribice i za mog mačka??![]()
platim ti, naravno 8)
Friška riba ima bistre oči, crvene škrge i nije "smežurana" (nije baš najsretniji izraz, ali nadam se da me kužite - ima čvrsto tijelo). Ako su oči krvave i pomalo upale ne kupuj ni pod razno! Tako su mene učili, a na pola sam "morsko dijete".![]()
zmaj prvotno napisa
tam ti radi jedan mladi decko, pa ti njemu fino reci da ti je to za bebu i da zelis frisku ribu, ali onu zbilja frisku. mislim da nece biti frke.
Ja kupujem na placu u Utrinama tri puta tjedno i to samo svježu. Većinom pastrve, srdelu, oradu i oslića(za na lešo), vrlo rijetko šarune i trlje ako su oneod kamena. Kupujem uvijek kod iste tete i nijednom mi nije podvalila ono kaj nije friško jer svaki put već s vrata vićem:jel ima kaj fino za moju djećicu?! Ne kupujem one panirane riblje štapiće i osliće npr.od Leda, jedino zamrznuto kaj kupujem su oćišćene lignje,tj.lignjuni jer mi se neda čistiti
.
Mi baš dosta jedemo ribu.
slobodno reci tetama koje prodaju da ti je za bebaca, i same ce ti ponuditi koje su friske.
ljubazne su skroz.
mi tamo uvijek kupujemo i za sebe, a od nedavno i za Dana.