Ok, ali u svakom slučaju se stvara negativno ozračje, a to što mi veliki možemo "propuhati" kroz uši njihove riječi dijete ne znači da može, jer ne možemo ni mi uvijek...babyboys prvotno napisa
Meni nisu prali, ako sam htjela prati, morala sam sama i njih nije bilo...ne uvijek, ali se sjećam da si mogao komotno išetati iz wc-a.i moraju prati im ruke nakon nužde (šta ima teta koje to ne rade?), mijenjati platnene pelene (to barem staroj gardi ne bi trebalo biti strano) i ne dati im paštetu (većina vrtića ionako ne daje već neko vrijeme).
I sva ta nabrajanja sam samo karikirala, ne mora se raditi konkretno o toj stvari.
Vjerujem da ima takvih ljudi, ali stvarno ne pričamo o tom slučaju....Niti jedno dijete ne sluša mamu ni bilo koga drugog UVIJEK, ali ako im se tete i vrtić prezentiraju-direktno ili indirektno- kad zalupane i nazadne žene čije mišljenje nije bitno, njih neće slušati NIKAD.
I cijela priča je počela o tome da je tete vide dojenje kao problem, nešto negativno i da majke reagiraju na to... ja sam odgovarala Dambo koja je dosta teško to prihvatila i ja mislim da joj se negativno odrazilo na dojenje sa njenim djetetom... i dala joj podršku i rekla svoje mišljenje, koje je ovim slučajem drugačije od tvog. A topik je otvoren jer je majku ravnateljica napala i koja se sada osjeća loše radi tog napada.
I smatram da treba reći tetama da joj to smeta, jer isto kao što smatram da treba reći teti kaserki da ne mora biti ljubazna, ali ne smije biti ni bezobrazna... kao i doktoru itd....
Moje nerazumijevanje tvojih postova je nastupilo kada si spomenula Borg i nametanje mišljenja? Jer teta može imati svoje mišljenje o paštetama i misliti kako su dobre, ali ja ne želim da ih se daje mojem djetetu...pa na isto se svodi i o dojenju...
Što se tiče muža? Mislim da je jako velika razlika dojiti pored muža koji odobrava dojenje ili ne odobrava....

Odgovori s citatom