Ja u obje trudnoće ušla s 50kg a menga je bila urednaljiljan@ je napisala/o:
Čitala sam u nekom časopisu mišljenje ginekologice da treba prijeći 52 kg za prvu menstruaciju.
E, po tome je ja ne bih imala do trudnoće Laughing .![]()
Moja curka ima 12 i moram priznati da imamo super odnos. Otvorena je, ne srami se ništa pitati i sve ju zanima. Ušla je u pubertet ali m. još nije dobila. S ponašanjem za sada nemam problema :D Jedino je strašno neuredna, i tome ne znam doskočiti :/ Nije ni bezobrazna, ni zahtjevna, ni komplicirana. Da nema neurednosti bila bi savršenaNo i s njom je nezamjenjiva
i beskonačno ju volim
![]()

i beskonačno ju volim
Odgovori s citatom
d 16. počela pit pill (ne zbog seksa nego hormona-diane), u 20. prestala, u 21. ostala trudna, 2 godine dojila, godinu pila pill(zbog kontrac). Sve skupa sam imala 20ak ovulacija u životu
);što se tiče ponašanja,učenja..sve pet,malo neuredna, ali kad je upozorim (mali milijun puta) onda pospremi, mislim da je to jednostavno do karaktera; više me brine mlađa koja za 3 mj. puni 10, a ima 1/2 god. da je u pubertetu, samo se otresa na sve oko sebe, podiže bradu, njena mora biti zadnja i strašno je tvrdoglava; nastojim biti max. strpljiva, smirena i ne podizati ton, pa ćemo vidjeti kako će to ići dalje; što se tiče uložaka - lani su imali predavanje u školi, sa prezentacijom nekoliko vrsta uložaka, pa neka izabere (toliko je mršava da će se iole deblji uložak primjetiti); inače smo sve tri otvorene i bez srama što se tiče M i općenito tijela, tako da su one mene oduvijek gledale golu i kako se mijenjam i ostalo, tu stvarno nema tabu tema;