Pokazuje rezultate 1 do 50 od 157

Tema: Kad cure dobiju menstruaciju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Santo, ne znam baš da sa 11 i pol godina to spada pod preuranjenu menstruaciju? Nisam ekspert, ali rekla bih da je to normalna dob za dobit menstruaciju
    a sad čije je gene povukla za visinu, na to ionako ne možeš utjecati, bit će visoka koliko će biti
    Prva menstruacija je za curicu ipak jedan osjetljiv događaj, tako da mislim da joj ne treba uz to još i mama koja je luda i jadna i nesretna, dovoljno joj je vjerojatno i njenih emocija

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Teoretski, terapijske mogucnosti postoje i kad cura dobije M, ali ne u toj dobi (poslije 9. rodjendana nema indikacijavta terapiju).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Biljezite rast svaki mjesec, mislim da ces se iznenaditi . Pozitivno.

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Hvala na odgovoru i ohrabljenju.
    Ne iznosim joj svoje strahove. Ona sve zna i sama je ok s nastalom situacijom. Trenutno smo na moru. Tako da se i okupa, promijeni badić, stavi uložak i sve 5.
    Naravno da sam pročitala članak od dr. M. Dumica gdje je naveo da djevojčice nakon mjesečnice narastu još eventualno 5-7 cm. Ako i toliko. A onda su me naravno i ostale mame prepale. Nadam se da ćete izdržati i dalje od 10 og rođendana.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Santo prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na odgovoru i ohrabljenju.
    Ne iznosim joj svoje strahove. Ona sve zna i sama je ok s nastalom situacijom. Trenutno smo na moru. Tako da se i okupa, promijeni badić, stavi uložak i sve 5.
    Naravno da sam pročitala članak od dr. M. Dumica gdje je naveo da djevojčice nakon mjesečnice narastu još eventualno 5-7 cm. Ako i toliko. A onda su me naravno i ostale mame prepale. Nadam se da ćete izdržati i dalje od 10 og rođendana.
    Mi idemo prof. Dumicu. Ta procjena je najlosiji scenarij, obicno ipak narastu vise od toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •