-
-
Nazovi hitnu i reci im što se dogodilo, pa ćeš vidjeti što će ti reči.
-
jesi 100% sigurna da je pojela taj komadić? samo je odgrizla maleni dio ali toplomjer nije puknuo?
Uhhh, ja bi odmah zvala klaićevu hitnu pedijatriju i pitala...
-
Samo smireno uzmi ostatke toplomjera i javi se hitnoj pedijatrijskoj sluzbi?
Osobno smatram da ce biti sve ok. jer danas rijetko jos stavljaju zivu u toplomjer. No kako bi bila sigurna javi se pedijatru!
-
Evo drage moje,da vam javim..zvala Klaićevu pedijatriju a oni me uputili na dežurnog otorinolaringologa u Vinogradskoj.Nazvala tamo,i kaže mi doktorica da ne moram dolaziti,već da ju samo pratim (crna stolica ili je nema..)i da je najvjerojatnije sve ok,ona smirena..
Gledam mišicu,spremam je na spavanje,ona se igra..skroz se normalno ponaša.Nekakve naznake da joj nešto smeta nema,neke sukrvice iz usta ništa..
Stavim ju spavati,a vrag mi neda mira i odoh nazvat još nekog doktora.Dobijem dežurnog otorin. na Rebru.Doktor kaže da nemam brige,da je to jako mali komadić i da joj ne može biti ništa,pogotovo da ne može biti u nikakvoj životnoj opasnosti.Pitam ja,a šta eventualno može biti?Kaže on da jedino je mogla ogrebati unutrašnjost usta,a da je jednjak (i ostalo.. :/ )dosta čvrste strukture da bi ga mogao oštetiti taj komadić,a da se slučajno zapikne (što je mala,mala vjerojatnost),sluznica se jako brzo regenerira i izbacuje ga dalje na putu ka van.Tako da će te mrvice izaći van probavom.
Kad se sve to desilo ja sam joj odmah unutrašnjost usta brisala maramicom nebili maknula komadiće (koje nisam vidjela),i nije nigdje bilo tragova krvi pa izgleda da se nije ogrebala.
Moram reći da je doktor bio jako ljubazan i ulio mi povjerenje da nema nikakve bojazni za mišicu i da će sve biti ok..nadam se..
-
Bas mi je drago. Prati stolicu jos kojih 24 sata do dva dana i bit ce sve ok.!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma