-
plaču li vam blizići jedan od drugog?
u zadnje vrijeme nam se počelo događati da se jedna rasplače bez razloga i nikako se smiriti a seka kad ju čuje ko da ju netko upikne u guzu,pa to bude kolektivna katastrofa za nekoga tko sa strane sluša.sinoć su se tako rasplakale kod djeda i morali smo doma al ni doma se nisu ugasile dok ih nismo okupali,nahranili i u krpe(a jele nepuna dva sata prije tog).
-
to su radile ali je prestalo, sad zaplaču obiije ako se jedna prepadne da je drugoj nešto.
-
U tom uzrastu da. Onda pauza pa opet negde sa pune 2 godine.
-
drago mi je čuti da je to samo prolazna faza jer sam se već počela pitati kako ću to izdržati ako potraje. :?
-
Moje sad s godinu i pol uživaju kad jedna plače, a druga ju, recimo, zeza i otme igračku, pa se onda naslađuje... ni S od solidarnosti :/
-
E. obavezno počne plakati ako seka plače, a N. uopće ne reagira na njen plač. Super mi je što za sad obadvije mogu spavati dok recimo ona druga plače.
-
danas je opet bila kolektivna dreka i to jer sam ostavila muža i svekra sa curama da šetaju a ja časom otišla u tl.izgleda su skužile da me nema i dok ih nisam došla smiriti mislim da nas je cijeli grad čuo
-
I nama se dogada se jedan rasplace i onda drugi krene za njim.
Inace ne toliko cesto, ali kad su na cicama...to je pod obavezno.
Ako krene jedan, evo i drugog... Ponekad ne vidim razlog zasto drugi place (osim sto je prvi zaplakao), a nekada se dogodi da se uplasi ako je braco jako vrisnuo.
-
uglavnom ne, rijetki su bili trenuci kada bi plakali jedno zbog drugoga, ali sada se to češće dešava mada je razlog drugi, tipa : ne želim dijeliti mamu, baš želim ono što braco ima, hoću otvarati ladice i praviti nered... I oboje u takvu dreku i viku da se pitam hoće li se susjedi odseliti danas ili za mjesec dana
-
Ej, duška kako ide?
Dali te slušaju dječica?
Ja niš živo ne stignem. Moje bebačice dosta cendraju, naročito Ema. Sad je još skužila i visoke tonove pa cijeli dan slušamo iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii. Puknut će nam bubnjići.
Plaču u kolicima, plaču u autu, znaju se nekad zaigrati ali najviše vole kad ih nosamo, onda su prezadovoljne.
Imate vi kakvu rutinu spavanja?
Moje ponoći dosta dobro spavaju, ali su povećale broj cicanja. Po danu zaspu samo na 20min. Mislim da im to nije dovoljno i da su možda i zbog toga umorne i cendrave.
A osim tog cendranja su preslatke i uživam u svakom danu s njima.
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma