...slijedećih par dana, Neva mora na Rebro na daljnje pretrage zbog jetrenih proba...nadam se ostanku uz nju i vrlo kratkom boravku u bolnici...![]()
čuvajte mi ovaj PDF-ić i mislite na nas tu i tamo!
![]()
...slijedećih par dana, Neva mora na Rebro na daljnje pretrage zbog jetrenih proba...nadam se ostanku uz nju i vrlo kratkom boravku u bolnici...![]()
čuvajte mi ovaj PDF-ić i mislite na nas tu i tamo!
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Sada ja vibram da Neva ostane što kraće u bolnici, ti skupa s njom, mislit ćemo na vas, molit ćemo da što prije cura ozdravi i čujemo se sms-om!
A pdf, pa naravno da ćemo ga čuvati![]()
marči ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da nam se brzo vratite iz bolnice s lijepim vijestima!!!![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
se se brzo vratite i da sve prođe u redu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
![]()
Da sve prođe kako treba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas, bit ce sve OK![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Da bude sve ok. Držite se.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Držite se i da sve prođe ok!
vibriram da sve bude dobro
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za brzi povratak doma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
...da ostanete skupa i da se što prije vratite![]()
evo nas, doma smo, nakon 2 sata čekanja i 9 izvadjenih epruvetica krvi i brdo prolivenih suza, pustili su nas doma do petka, u petak moramo na uzv i nadam se da je to sve i da će nam tada dati konačnu dijagnozu.
Ma bitno je da ste preživjele današnje pretrage, a uzv je lakši od bockanja. Također se nadam da dijagnoze neće biti, tj. da je Neva zdrava i da je sve ok.![]()
Ajde ~~~~~~~~~~~~~~ za dobre nalaze i što manje suza..![]()
Pusa hrabroj Snježančici (izvedenica od Neva, nešto sam raznježena ovih dana).
Nisam u toku - a zakaj ste morali ići u bolnicu?
Veliki zagrljaj maloj, hrabroj prijateljici![]()
Vibramo i dalje za petak
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
i da u petak svi imate osmijeh na licima![]()
jer su nevi godinu dana povišene jetrene probe i kolesterol.mamasch prvotno napisa
Slučajno sad ovo vidim! Držite se!!!!![]()
Vibramo i mi za dobre nalaze![]()
i držte se!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Vibram za dobre nalaze!
~~~~~~~~ ~~~~~~~
~~~~~~~ ~~~~~~~~
~~~~~~ ~~~~~~~~~![]()
evo još malo vibrica hrabroj curi![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PUNO PUNO PUNO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DA SVE BUDE DOBRO!!!
marči, jeste danas bili na uzv?
Kako je prošlo?
Šaljem još malo vibrica!![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
Vibrrrr...mislimo na vas![]()
samo kratko, evo me natrag na forumu, Neva, Gita i MM doma svi bolesni (no, pappa courage)me poslao raditi, kaže da može sam Neva ima temp. kašlje, Gita upalu uha, a cijela saga s jetrom nije ni blizu kraja, čekamo nalaze kojima treba i do mjesec dana...uzv jetre ok, fundus očiju ok.... a ostalo...vidjet ćemo
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Ovo je za sve bolesne, i onu jednu koja ih čuva...Puno vibrica za što skori dolazak nalaza, za što kraću neizvjesnost i naravno, da sve bude u redu i da Neva nije bubana... vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ajd dršte se, vibram za brzo ozdravljenje! ~~~~~~~~~~~~~~~~
Btw. i moji su slinavi i šmrkavi, MM pomalo šmrca, ako kleknem i ja...![]()
Drzite seI Jan kaslje, ima temperaturu, upalu grla...danas se napokon osipao nakon trodnevne temperature i nadam se da je to napokon kraj jednom mucnom vikendu. Katja je ko grom, al se ipak nadam da nece pokupiti nesto od brace :/
Kak cesto kontrolirate oke?
Šmrkavima šaljem puno vibrica da što prije ozdrave!!!
I naravno još puno više vibrica i želja da nalazi budu dobri!
Pusa maloj Nevi!![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
oči smo kotrolirali sada prvi puta, nadam se i zadnji!![]()
Tati i curama šaljemo velikuda što prije ozdrave.
nemoras mi nista reci, sve znammarči prvotno napisa
![]()
mi idemo sutra, po treći putbibi prvotno napisa
, nadam se zadnji
ajme a je nas snašlo, i mi smo sutra opet na rebru, ovaj puta da nam potvrde da su našli ATP1 antijtijelo....gdje prestaje ova priča????![]()
Snjeskice mi smo isli prvih par mjeseci cesto, pa su nam onda prorijedili na svakih 6 mjeseci, ali mi nije jasno sto toliko muce Katju jer ona nikad nije imala nikakvih poteskoca s okama.
Jan je imao retinopatiju 2. stupnja i to je sve lijepo regradiralo. A sa doktoricom Dorešić sam najzadovoljnija, ona nam je rekla da je kod Jana bila retinopatija nekog vrlo blagog oblika koja cak nije ostavila ni oziljke (naravno da nam oni s Rebra to nisu znali reci ). On ima dioptriju + i strabizam. Nosimo naocalice, ali ih ima sveukupno 10 sekundi na glavi. Kod seke sve 5.
Nemoram ni reci da sam nezadovoljna Rebrom otisla u KC i tamo nas je dok. toliko prestrasila i poslala kod doktorice Dorešić koja je prekrasna žena i koja usput nije vidjela nista neobicno i kod koje je cijeli pregled protekao bez ijedne prolivene suze, uz pjesmu i smijeh i koja je odredila sasvim drugu dioptriju..... Žena je naprosto predivna i ima prekrasan pristup djeci, a to je stvarno najvaznije. Kad se samo sjetim onog drzanja i zamatanja u plahtesmrznem se
![]()
zamatanje u plahte???? jao mi smo to onda odradili sasvim pristojno. prvo su je polegli i htjeli na silu otvoriti oči, no ona se naravno nije dala, naprotiv urlala i stisnula se iz sve snage.
onda sam ju lijepo uzela u krilo i s njom istraživala tatino lice....sve prošlo u tren. s obzirom da joj je nalaz uredan zbilja se nadam da ga nećemo ponavljati.
Marči nažalost to mi je tako ostalo u ružnom sjećanju. Doslovce su ih zamotali u plahtu ko kifle, a oni vristali i otimali se i gledali me da im pomognem, ma strasno nesto. Kod dr. Dorešić vrlo slično tvom iskustvu. Žena ima 4. svoje djece i sama veli da ništa ne voil na silu. Sjedili su nam na krilu, dokica im pjevala pjesmicu o nekakvom zeki, smjeskali su joj se i obavili sve bez problema
![]()
Ovo mi je nekako promaklo. Drzi se, znam kako ti jemarči prvotno napisa
![]()