nemam sad vremena sve čitati , pa ću samo napisati što su me naučili na Srebrnjaku

zagrij dobro prostoriju u kojoj boravite (23-24°C) i skroz ga raskomoti, do bodija kratkih (ili čak bez) rukava i bez čarapica, kad zaspi pokrij ga eventualno samo tetra pelenom i to kad temp počne padati, do tada neka je što više otkriven (tek sam s mlađom shvatila da sam stariju uvijek pretopljavala kad je imala temp, poslije tuširanja bi je obukla u laganu piđamu i pokrila laganom dekicom i još sam mislila kako sam je raskomotila )

i ono što sam ja kod mojih cura skužila, kad im se jednom digne temp iznad 39,5, moram im nadalje spuštati čim se popne na 38,5 (ispod pazuha), jer još treba vremena lijeku da počne djelovati - tako da se opet u tih pola sata popne do nekih 39,5- 39,7, ali ne ide dalje

adeno viroze (koliko sam ja shvatila) su upravo viroze koje uzrokuju proljev i povraćanje.
ja sam davala i (kršitelj koda)ov ORS sok od mrkve i rižine sluzi za rehidraciju, svakih 5-10 min jednu špricu direkt u usta, on odmah i zatvara

šaljem puno pusa i vibri ozdravilica ~~~~~~~~~~~~~~~~