Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Novi program

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Novi program

Neki dan smo od logopedskog kabineta u koji smo isli na vježbe dobili poruku da imaju novi program "Vikendom čitamo zajedno". Radi se o čitanju edukativnih slikovnica i izrade radnje tih slikovnica u različitim tehnikama. Ne zvuči mi loše. Čitanje, druženje, učenje. Mislim da mi krećemo. Zanima me vaše mišljenje o tom programu?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Koji logopedski kabinet, kakve vježbe?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Logopedski kabinet ABC. U obavijesti piše ovako :

"Program je namijenjen za svu djecu od 3-7 godina starosti i sastoji se od čitanja edukativnih slikovnica i priča te oživljavanja likova i radnji iz slikovnica u nekoj od tehnika prilagođenoj djeci (kolaž, crtanje, modeliranje…). Roditelji znaju da je čitanje djeci izvrstan oblik učenja. Čitanje, osim što omogućuje učenje, istovremeno potiče specifične funkcije mozga koje su osnova kasnijem učenju u životu djeteta. Slikovnice i priče pomažu da dijete poveže značenje teksta sa knjigom, potiču razvoj govora, pažnje, koncentracije, pamćenja, razvija se sposobnost zaključivanja, bogati se rječnik i stječu se znanja te dobivaju informacije.
    Ako želite malo više saznati o našem druženju ili se želite s nama igrati i kroz igru učiti pišite nam na adresu kontakt@logopedskikabinetabc.hr"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •