-
Novi tata na forumu
Eto vidjeh gore kod elen za junior croatia i još koliko sam USPIO pročitati pa da se i ja uključim sa svojim možda mišljenjima ili mislima 
Poliklinika Helena je savršena stvar za onog ko si to može priuštiti ili ima Croatia dopunsko (bili smo s djetetom u 5. mj. 2008, ali se mora posebno najaviti u Croatia da bi oni onda dogovorili termin ili je tretman 1500kn za uzv cisto... zbog koje smo prvenstveno i išli tamo), a HZZO ne da nema ugovor, nego ima ugovor za stvari (čitaj ako se uspijete dogovoriti ili znate nekog tamo) koje ionako mežete dosta brzo riješiti i drugdje.
Što se tiće šalate od tamo smo pobjegli jer je dijete stalno imalo infekcije, i kad nije bilo lijeka na tržištu zamijena je samo slabila imunitet, i dijete je stalno bilo u bolnici.
Od tada se liječimo u Klaičevoj i u godinu i po se obostrani refluks II stupnja skoro skroz povukao (samo jednostrano se još malo vrača).
Što se tiće ljekova naravno da je Furadantin čitaj sada Furantoina (ili koji će već sada opet doći pošto je izgleda opet nešto sa licencama) bolji od ovih zamjenskih koji su na HZZO listi, ali još uz njih je preporučljivo piti probiotike i mi smo uzimalli koncentrat brusnice, i još dodatno sokove od brusnice pa se to i tzv. "prirodnim" putem čistilo dodatno, pa smo sada pri kraju s najgorim dijelom, ali smo dobrano stalno po bolnicama (Krenuli smo u vrtić, i kod kuće seke blizanke pa se stalno vrtimo u krug).
vidim maxi da si u potkrovlju , ali klima??? ako je samo za odvlaživanje onda možda ali inače smrt ako djeca moraju izači van oko podne (ne daj bože zla)
i ja sam pa je nemam i ne trebam jer je temperatura (izgleda da ti renovscija nije dobro prošla) prava sobna uz to da imam preko nekoliko krovnih prozora.
eto možda sam skretao s teme ali nadam se da mi nitko neće zamjeriti za ništa napisano
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma