mi smo imali gadan vikend, viroza je bila jaka ali ipak samo viroza! u subotu smo nakon 3 dana visoke temp ipak posjetili Šalatu...dežurna je bila neka preodvratna sestra, ja jednostavno ne razumijem kako tako mlada osoba može biti toliko ohola i bezobrazna, i bezobzirna prema djetetu
vadila joj je krv tako da je 5 minuta vrtila iglu u ruci nahuškala je doktoricu na mene jer sam joj zamjerila pristup i to što nije htjela niti čut da Lara NE MOŽE PIŠKITI SAD OVAJ ČAS KAD SE NJOJ SPRDNE, grubo ju je oprala i kričala na mene kaj nije odmah piškila pa sam rekla da mogu otići u drugu bolnicu.......srećom joj je smjena ubrzo završila i došla je njena suprotnost, vesela i nasmijana sestra kojoj ništa nije bilo čudno niti teško....vi cure si možete zamisliti kako je držati dijete (u ovom slučaju od 16 kg) koje kuri 39,5 i cendra od visoke temperature.... uz sestru koja mi neće niti vrata otvoriti i još je bezobrazna :shock:
još sam pod dojmom pa pišem zbrda zdola.....sve u svemu tamo smo provele 4 sata od 18 do 22 i sretni otišli doma jer je urin čist a krvna slika ukazala na virozu...Lara je rekla da nikad više neće ići na Šalatu nego samo na Svetice blaženi bili