Mi smo u haosu ovih dana pa vam ne stignem ni zahvaliti se niti odgovoriti.
Sjutra idemo na konsultacije kod prof. Zecevic pa da vidimo sta ce nam savjetovati..obzirom da je starija gospodja vjerovatno ce pomenuti i operaciju.
Ponekad i pomislim da je bolja h. intervencija nego antibiotik godinama?''
Moramo razviti sad strategiju oko terapije. Ovaj Ceklor mi izgleda strasno a i ne znam koliko nam je Prolife dobar i bezbjedan na duze. Jos mi niko nije rekao smijem li uzeti Cranactin( ponovicu imamo tri mjeseca)? Mirisem pelene po citav dan i najradje bih non stop nosila da radim Uk. Mjerim mu Tt po citav dan i vec mi je zao kako ga tretiram kao pacijenta a ne kao normalnu bebu!

Ne znam ni vakcine smijemo li primati ,posto nam do sada nisu dali?1
a ne znam ni da li ima smisla sad ici do Zg U Helenu na konsultacije jer od tih vecih pretraga ne bih nista dala da mu se radi,pa tek sto smo obavili MCUG( a snimak i meni strasno izgleda) ! Mrcvariti ga putem a jos mi se kolicina mlijeka jako smanjila pa mu dodajem (kršitelj koda). Valjda i to od stresa...
Mirje, vasa me prica jako ohrabrila, osjecala sam se tako usamljeno u svom problemu dok je nisam cula!
sad cu jos malo pregledati postove ,jer ovih dana nista ne stignem zavrsiti...
Meliss, kod koga ste vi isli u Sa? Pretpostavljam da u Zenici nema nefrologa? i zasto niste pokusali Defluxom? Koju profilaxu koristite i gjde je nabavljate? I sta ,islite o ovoj nsoj kombinaciji posto svi ovdje imate puno iskustav sa razlicitim profilaxama?