-
Mi sad imamo 4 godine. Sa 2 god. je dijagnosticiran obostrani refluks 2/3, E.Coli, od tada do sada smo na Furantoini svaku večer. Sve i jedan nalaz od tada do danas-sterilan, savršen...Kontrole na Šalati...Prošle godine u 11 mj.su rekli da se smanjio na jednoj strani 1.stupanj, a na drugoj strani 2. (mcug)
Ajde, mislim si ok, bar ide na bolje (dok nisu rekli da ako za god.dana ne prođe da ide na operaciju...) Često joj je dolje bilo crveno, i kad sam na to upozoravala, govorili su mi da je to normalno kod ''takve''djece, i da ju poperem kamilicom..dok neki dan nismo opet otišli na kontrolu, i rekli su ''vaše dijete ima sinehiju''-sestra koja ju je prala prije urina...Nisam ni znala što je to...uglavnom, jedan dio unutarnjih usana joj je dolje spojen, nikad to ne bih primjetila. I sad ja pitam kako je moguće, da mi to tek sada kaže, a svaka 2 mj smo tamo...uopće nije znala što bi mi rekla, osim što se sestra čudila da nam doktori to tamo nisu rekli...luda sam bila,nazvala polikl.helenu i naručila se, otišli na pregled, uzela sve nalaze i otišla-oduševljena. u tih pola sata što smo bili tamo čula sam više informacija nego u zadnje 2 god. Uglavnom, za sinehije smo dobili kremu, ako ne prođe-moramo kod ginekologa da to prerežu-koma, sa antibiotika se dijete koje 2 god.nema urinoinfekciju mora skinuti-smanjujemo dozu i koristimo cranactin brusnicu, probiotike acidoverus i bifidoverus kupinu (ali, ljudi moji, financijski ne znamo kako ćemo to, koliko je skupo). na jesen je plan skinuti se sa profilakse skroz...malo me i strah, ali moramo probati...2.problem-na šalati nas nikad nisu poslali na jetrene probe i nismo ih radili.umirem od straha kakvi će biti nalazi-jer se to treba raditi svakih 6 mjeseci....3.problem-osim mikcije, nikada na šalati joj nisu napravili ultrazvuk, sad smo ga napravili i hvala bogu sve ok. 4.-nažalost, po mišljenju d.C., na lijevoj strani bubrega refluks se nije smanjio...imamo još 2 god.vremena, koma.. Ne mogu vjerovati koliko je medicina napredovala, a još nema metode za izliječiti sam refluks,tj.spojiti te kanaliće...kod nas nisu urinoinfekcije, samo taj refluks...sve se nadam da će napraviti nešto učinkovitije...kako ne postoji neki lijekovi za direktno izlječenje refluksa, poludit ću. Je li netko uspio nekom, bilo kakvom metodom izliječiti sam refluks? Sve bih živo napravila, alternativna medicina, travari, pririodno, homeopatija, iscjelitelji- samo da mi netko kaže da je pomoglo....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma