Evo da ja javim kako je kod nas: na jednom bubregu I.stupanj, na drugom II. Sad se opet pojavila proteus mirabilis ali je bila manje od 10 na 4 pa smo opet sad vadili mokracu nakon 2tjedna. Ispostavilo se da je proteus m. sad vise od 10 na 5, drugi nalaz je kontaminiran, sad cekamo ovaj treci za kojeg se nadam da ce uspjet jer pedica ne bi odmah dala novi antibiotik bez drugog nalaza. Problem je sto vise ne znam kako da je nagovorim da piski u bocicu. Nalaz jetrenih proba je bio ok, sad trebamo opet na UZV. Kopiram ovu recenicu od maxi :: Ovaj VUR II stupnja se meni činio super kad smo ga tek otkrili. Sad mislim da bi možda bilo bolje da je bio viši stupanj pa da smo to riješili defluxom dok je curka bila još mala. :: jer kao da su to rijeci mene i mog muza. Mislim postoji mogucnost da se samo povuce a mozda ne, na profilaksi je koja sprijecava jednu gamad a drugu ne - sto se sad iskazuje, muku mucim s mokracom i bocicama koje nenormalno bacam jer se ne popiski (nije mi krivo bocica nego sto me strah da se nije sto "zakotilo" a mi ne znamo jer nemam sto odnijet a mala ide u vrtic).....jedino sto mi je nekako sad lakse kad imamo dijagnozu, informirala sam se pa me prosao pocetni sok.