Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
Evo i nas danas s mikcije. Ja sam bila uvjerena kak joj se sve povuklo jer je prošli put ostao samo II stupnja aktivni na lijevoj strani, međutim i dalje je na toj strani aktivni refluks, ali ne znamo kojeg stupnja, nalaz je sutra. U ponedjeljak idemo kod nefrologa s nalazom pa će mo vidjet kaj dalje. Ja ni sama nisam pametna. Njoj je sa 2,5 g. dijagnosticiran VUR II stupnja obostrano, s tim da na lijevom bubregu ima dvostruki kanalni sustav. Ona sad ima 5,5 g. i bio je dogovor s nefrologicom, ako joj se do ove mikcije ne povuče reflux s lijevog bubrega da je to onda vjerojatno zbog toga što zbog dvostrukog kanalnog sustava ušće nije na pravom mjestu, i da ćemo u tom slučaju ić na deflux. Mene sad sve to muči, dal i dalje čekat, dal ić na deflux, nemam pojma. Ona inače u zadnjih 1,5 g. nema urinarnih infekcija, urin je čist, jedino što me muči je što kod svake temperature ima simptome urinarne infekcije (bolovi u trbuhu, često mokrenje, po par kapi) , a na kraju se ispostavi sasvim druga dijagnoza (zadnja 3 x gnojna angina). Ima puno toga što govori protiv defluxa, a opet me muči što ako na kraju nakon čekanja i odgađanja će ipak bit neizbježno, stvarno ni sama ne znam kaj ćemo. Baš sam razočarana, jer sam bila uvjerena da se povuklo
Baš mi je žao. Znam kako se osječaš Ja se uvijek bojim nadati