Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1506

Tema: VUR- furadantin, profilaksa, prognoze II

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja sam zadovoljna svime, ne mogu ništa prigovorit, svi su bili super, njoj je zahvat radio dr. Bahtijarević, i za njega imam stvarno samo riječi pohvale, uvijek spreman odgovorit na sve, jako je susretljiv prema roditeljima, i kolko sam shvatila da dr. Bastić ima praksu zatvarat samo jednu stranu (iz razgovora s drugim roditeljima čija su djeca išla kod njega), dok je on i K. i bebici koja je bila s nama u sobi zatvorio odmah obadvije strane jer je rekao da se ne bi desilo da jednu zatvore, a da na drugu probije. I sestre i svi su stvarno jako, jako ljubazni i susretljivi. Istu večer smo išli doma, i došli drugo jutro dat urin i obavit UZV, jedino smo UZV duže čekali, jer prioritet imaju naručeni, a oni se vode na odjelu, pa imaju vremena, ali sve se izdrži, i bitno da nismo morali ostat preko noći. Njoj MCUG nije pokazao refluks na desnoj strani (prije je bio II stupnja), a u nalazu piše da je desni kanal refluksnog izgleda, znači da je ipak bio samo vjerojatno vrlo mali. Mikciju ponavljamo za 3-4 mjeseca, a onda dalje. Sad samo moramo vidjet sa nefrologom oko rješavanja ovog novog problema.
    Posljednje uređivanje od Roko_mama : 14.04.2013. at 19:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •