Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1506

Tema: VUR- furadantin, profilaksa, prognoze II

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo da se i ja javim, u četvrtak napokon uspjeli obavit mikciju, i nalaz je: na slici se ne pokazuje ni aktivni ni pasivni VUR jupiiiiiiiiiiii. Evo sad još samo čekamo da nam u srijedu urolog potvrdi nalaz prema slici (jer oni ne vjeruju očitanju) i nema nikog sretnijeg od nas. Curka je ovaj put malo teže sve to podnijela, bilo joj je dosta teško, ali smo zbavili, bitno je da je deflux uspio. Želim i svima ostalima super nalaze.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja javim, u četvrtak napokon uspjeli obavit mikciju, i nalaz je: na slici se ne pokazuje ni aktivni ni pasivni VUR jupiiiiiiiiiiii. Evo sad još samo čekamo da nam u srijedu urolog potvrdi nalaz prema slici (jer oni ne vjeruju očitanju) i nema nikog sretnijeg od nas. Curka je ovaj put malo teže sve to podnijela, bilo joj je dosta teško, ali smo zbavili, bitno je da je deflux uspio. Želim i svima ostalima super nalaze.
    bravo, stvarno supeeeeer vijest. Veselimo se s vama.... ali ostanite i dalje tu i tamo na forumu da nam pomognete savjetima i utjehom!

sweetmint avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
    Suuuper, bas mi je drago radi vas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •