Hvala svima!
Dakle, plan je nekako ovakav; otići ćemo vidit što kaže kirurg (po forumima vidim da hvale dr. Bastića i dr. Bahtijarevića u Klaićevoj), a onda po drugo mišljenje. Ta dr. Cvitković je nefrolog, pretpostavljam? Jučer sam guglala po sjećanju i dobro mi je ostalo u glavi da su za Božić od D.Srne u klaićevoj dobili endoskop s kojim zahvati traju kratko i dijete ide doma za dan, a kažu da je prije zahvat trajao par sati i oporavak 2 tjedna mirovanja (što je s mojim malcem nemoguća misija!). Došlo mi da izljubim Srnu na monitoru! Tako da ako i budemo išli na zahvat bar da je što kraći i bezbolniji. I pročitah da time rješavaju 80% refluksa...Uglavnom vidjet ćemo. A da nam je to bar jedini problem, nego još gomilu gastro pretraga u Klaićevoj zbog drugih stvari. Al tješi me kad vidim u bolnicama zbilja strašnih stvari s dječicom da je nama još super! Ne uspoređujem se sa zdravima, izludila bi.
Inače, dosad imam super iskustva s Klaićevom, svi dr i sestre turbo ljubazni, dragi, pristupačni, strpljivi, sve objasne od prve, zna se tko šta radi...za razliku od Rebra gdje je malo takvih.