Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1506

Tema: VUR- furadantin, profilaksa, prognoze II

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

hvala svima na odg

ovako,zvala sam u Klaicevu i oni takoder rade uzv cistografiju(hvala cocosich na inf,ustedila nam 1500kn)ali samo svojim pacijentima,pa nam je dr rekao da dodemo kod njega na pregled i da ce napraviti obican uzv bubrega pa procijeniti dali je potrebna uzv cistografija
    oni nakon prve infekcije ne rade odmah mikciju,dok su nam na Rebru rekli da oni bi odmah radili nakon prve,ali da mi odlucimo
    pricali smo i ponovno s dr s Rebra i on je rekao da mozemo napraviti uzv cistografiju negdje drugdje,ali da mu donesemo nalaz

odlucili smo sa idemo u Klaicevu po drugo misljenje pa cemo vidjet sta onu kazu dali je ta pretraga potrebna ili ne

ellica pa doktorica kad je radila uzv bubrega je komentirala kako se vidi da su malo kanalici prosireni ali da je to vjerojatno od upale,nije nista rekla koliko
    a kad sam pricala sa dr iz Klaiceve i rekla da su kanalici prosireni,on je rekao da moze biti i od refluksa,tako da idemo sutra tamo pa cemo cut sta on kaze

onima kojima su se ponovile upale,za koliko se to vremena ponovi,odma nakon prestanka terapije ili nakon vise vremena?
    Posljednje uređivanje od cin cin : 15.02.2017. at 22:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •