Citiraj Vesna prvotno napisa
Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
Vesna, samo se zali, mislim da imas sanse, mozda ne velike, ali imas. Obrazlozi u zalbi u cemu je kec: dr. C. nikako ne preporucuje jaslice ne samo zato jer se teta nema vremena toliko bavit djetetom, nego zbog odlaska u kolektiv i pada imuniteta. Dijete treba cuvat od infekcija jer joj infekcija rusi imunitet i samim time dobije i e. coli. POjednostavljeno. nadalje, treba pelenu mijenjat svaka dva sata, poticati dijete da pije i da piski svaka dva sata. NAvedi sve to u zalbi. dodaj i to koliko je puta imala infekciju i prilozi nalaze. sretno
Sve sam ja to danas objašnjavala socijalnoj radnici koja je bila u komisiji a ona mi je na to rekla da mogu naći nekog i platiti da je čuva doma.
Nije meni problem platiti nekom da je čuva koliko mi je problem naći nekog pouzdanog koji će stvarno s njom provoditi mjere koje si gore navela.
Mene isto kao i Adrijanu66 zanima zašto neki dobe pravo na ostanak doma a neki ne ako je stav komisije da refluks nije teško tjelesno oštećenje :?
meni se cini to jako bezobrazno rjesenje!
Komisija ti ne moze nuditi da ti platis tetu cuvalicu, eventulano moze nuditi jaslice jer je drustvo uredjeno tako a mi smo socijalna drzava! Ili nek ti daju pomoc za placanje te cuvalice. Znaci 3000 kn mjesecno minimalno. Sto im se ne isplati. Dakle, jeftnije im je ostaviti mamu doma i za dijete bolje. Joooooj, sto mene to ljuti!!! I kakav je to socijalni radnik koji uopce ne misli na korist djeteta?!